Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 17:30

Εκλογές ΕΠΣ: Δημήτρης Ζακυνθινός στο Ράδιο Πρέβεζα – ”Τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ποδοσφαιριστές και τα σωματεία…”

Στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη, μίλησε τηλεφωνικά για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο Δημήτρης Ζακυνθινός το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος αναφέρθηκε στην μικρή συμμετοχή σωματείων που έχουν δικαίωμα στο να ψηφίσουν (μόλις 6), λέγοντας ότι: ”ο νέος νόμος δυστυχώς άλλαξε τα πάντα, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, μακάρι να είχαν δικαίωμα όλα τα σωματεία να ψηφίσουν. Πλέον το βάρος πέφτει πάνω στα 6 αυτά σωματεία για τον ποιον θα εκλέξουν για την θέση του προέδρου΄΄.

Ο κ. Ζακυνθινός ρωτήθηκε πιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει σε περίπτωση εκλογής του για να απαντήσει: ”Τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ποδοσφαιριστές και τα σωματεία…, θα μπορούν να με βρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή” για να συνεχίσει: ” θα είναι ύψιστη τιμή για εμένα αν με ψηφίσουν τα σωματεία για την θέση του προέδρου και θα δώσω τα πάντα για αυτά”.

”Υπήρξα ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά τον αγώνα που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπου σε αυτό τα πρωταθλήματα είναι ερασιτέχνες δεν ζουν από το ποδόσφαιρο. Θέλω ωστόσο να υπάρχει ασφάλεια για την ζωή τους μέσα στα γήπεδα. Με αφορμή το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή Έρικσεν που έγινε στην έναρξη του Euro, θα έρθουμε σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να υπάρχουν όλα εκείνα τα εφόδια που θα δίνουν ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές”.

Παρακολουθήστε τι είπε ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αμπαλί: Με 5 ντουμπλέτες θα συμμετέχει η Πρέβεζα στο 1ο ανοικτό τουρνουά Ελλάδος

Επόμενο Άρθρο

Ν.Δ: Με επιτυχία η διαδικτυακή συζήτηση με θέμα το Περιβάλλον και την Ενέργεια στην Ήπειρο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...