Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 16:09

Εκλογές ΕΠΣ: Αποκλειστικό… ξεκινάει η επιχείρηση καταιγίδα!!!

Πριν από λίγο έκλεισαν τα γραφεία της ΕΠΣ -που είχαν ανοίξει σήμερα έως τις 14.00 όπως έλεγε η ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί, για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες εκλογές.
Κατά τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, εφαρμόζοντας αμιγώς “ποδοσφαιρική τακτική” η παράταξη του Κώστα Τζίμα προχώρησε στον απόλυτο αιφνιδιασμό, στο 90′.
Κάποιοι έμειναν άναυδοι.
Αναζητήσαμε τον κ. Κάρτσακλα προκειμένου να μας ενημερώσει για το ποιοι είναι οι υποψήφιοι.
Έως τώρα, δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει αμέσως μετά το δημοσίευμά μας.
Επικοινωνήσαμε στη συνέχεια και με τον κ Τζίμα, ο οποίος μας ενημέρωσε, ότι κάθε σχετική πληροφόρηση για τους υποψηφίους θα τη λάβουμε από τον ίδιο τον κ Κάρτσακλα, όταν αποφασίσει να απαντήσει. Μας ενημέρωσε επίσης, ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος της παράταξή του, κ Ανδρέας Γερασίμου, παρότι αιτήθηκε τη συγκεκριμένη πληροφόρηση στα γραφεία της ΕΠΣ, κατά τη λήξη της ημεροχρονολογίας καταθέσεως των υποψηφιοτήτων από τον ίδιο τον κ Κάρτσακλα προσωπικά, αυτός του την αρνήθηκε, επικαλούμενος ότι αποχώρησε η γραμματέας… Επίσης ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο τελευταίος αριθμός πρωτοκόλλου, ώστε να μην … συμπληρωθούν οι υποψηφιότητες στη συνέχεια, αλλά ούτε σε τούτο έλαβε απάντηση.
Να δούμε σε ποιο γήπεδο, θα δοθεί η συνέχεια.
Οι εκλογές ωστόσο για την ανάδειξη του προέδρου και του Δ.Σ έχουν ορισθεί για τις 27 Ιουνίου 2021 με δικαίωμα ψήφου να έχουν μόλις 6 σωματεία, τα οποία κατάφεραν να εγγραφούν στο νέο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α.
Προηγούμενο Άρθρο

Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος μπροστά από το Δημαρχείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

O Δήμαρχος Πρέβεζας υποδέχθηκε σε επίσημη συνάντηση επίσκεψη τον Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος IFG

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...