Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:29

Δύσκολη η κατάσταση στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής – Την στήριξη των φορέων ζητάει ο πρόεδρος του τμήματος (βίντεο)

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής κ. Ιωάννης Σωτηρόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και την ενδεχόμενη μεταφορά του τμήματος στα Ιωάννινα, έπειτα από την απόφαση της πλειοψηφίας των καθηγητών, μετά την Γενική Συνέλευση που έγινε την Τετάρτη.

Ο κ. Σωτηρόπουλος ζήτησε την στήριξη όλων των φορέων του νομού προκειμένου όλοι μαζί να καταφέρουν να βγάλουν το τμήμα Λογιστικής από αυτό το αδιέξοδο και να παραμείνει στην Πρέβεζα, βέβαια κάτω από άλλες συνθήκες

Μάλιστα ο πρόεδρος του τμήματος αναφέρθηκε και σε προτάσεις που ήδη έχουν γίνει, για να αναπτύξουν το ενδιαφέρων των σπουδαστών όπως την δημιουργία διετών τμημάτων που θα αφορούν τον τουρισμό, τη μεταποίηση και τον πρωτογενή τομέα κα..

”Η αλλαγή του νόμου που είχε ως συνέπεια τον μειωμένο αριθμό νέων σπουδαστών στην φετινή χρονιά έφερε τα πάνω κάτω με αποτέλεσμα πλέον τα πράγματα να είναι δύσκολα. Ωστόσο πρέπει πάση θυσία να βοηθήσουν όλοι και να παραμείνει το τμήμα στην Πρέβεζα και ενεργό” τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην γενική συνέλευση των καθηγητών που έγινε μόνο 4 καθηγητές ήταν ενάντια στην μεταφορά έδρας του τμήματος από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Σωτηρόπουλου στο Ράδιο Πρέβεζα 93:

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ν.Δ – ΕΦ.Ε.Ε.Π. Πρέβεζας: Η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών

Επόμενο Άρθρο

Μιχάλης Διακομιχάλης: ”Είμαι αντίθετος με την μεταφορά του τμήματος στα Ιωάννινα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...