Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 13:18

Δύο τροχαία στην Αρχαία Νικόπολη με διαφορά δύο ωρών – ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Πρέβεζας, όπως αυτός της εισόδου της πόλης και μέσα στην Αρχαιολογική ζώνη της Νικόπολης, το πρωΐ του Σαββάτου έγιναν δύο τροχαία ατυχήματα με διαφορά μόλις δύο ωρών το ένα από το άλλο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 το πρωΐ με την σύγκρουση δύο Ι.Χ στα κολωνάκια τα οποία είναι τοποθετημένα στο ενδιάμεσο του δρόμου, στην στροφή που οδηγεί προς την περιοχή του Μύτικα.

 

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το πρώτο τροχαίο υπήρξε ένα ακόμη με την σύγκρουση δύο Ι.Χ τα οποία είχαν κατεύθυνση προς την Πρέβεζα.

Και στις δύο περιπτώσεις ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα από άντρες του τμήματος τροχαίας Πρέβεζας με το ευτύχημα ότι υπήρξαν και στα δύο τροχαία μόνο υλικές ζημιές.

Ωστόσο σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων που διασχίζουν πολλές φορές της ημέρας τον συγκεκριμένο δρόμο που περνάει μέσα από την Αρχαιολογική ζώνη, κάνουν λόγο για δρόμο καρμανιόλα, όπου γίνονται πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα σε πολλές των περιπτώσεων με θύματα οδηγούς που δεν γνωρίζουν καλά τον δρόμο, καθώς και με σοβαρούς τραυματισμούς, κρούοντας έτσι τον κώδωνα του κινδύνου.

”Αν τώρα έχουμε με αυτή την κίνηση έχουμε σχεδόν καθημερινά τροχαία, φανταστείτε τι θα γίνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η κίνηση υπερδιαπλασιάζετε” λένε στο onprevezanews.gr.

Φωτογραφίες: Γιάννης Ντίτσος

 

Προηγούμενο Άρθρο

Θηλυκότητα… στα άκρα!

Επόμενο Άρθρο

Σούπερ Νικόπολη με μόλις ένα καλό δεκάλεπτο κέρδισε τον Αία Άρτας με 61-36 (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...