Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 3:25

Δωρεά αυτόματου απινιδωτή από το ΚΔΑΠ Μόρφωση Θεσπρωτικού προς τον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Στην χθεσινή εκδήλωση στις 25.09.2021 που διοργάνωσε ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού προκειμένου να παρουσιάσει και να τιμήσει το ΚΔΑΠ ΜΟΡΦΩΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ και τον Νίκο Ντούλια, για τη δωρεά ενός φορητού απινιδωτή στον Σύλλογό μας.
Στο πρόσωπο του φίλου του Κεραυνού Νίκο Ντούλια, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων: ανδρών-γυναικών-ακαδημιών, ο προπονητής, ο γυμναστής και φίλαθλοι του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Κεραυνός Θεσπρωτικού, ευχαρίστησαν θερμά εκτός από το τιμώμενο πρόσωπο και όλους τους εξειδικευμένους ιατρούς, καθώς και τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας Θεσπρωτικού, οι οποίοι συνέβαλλαν στην ευγενική αυτή χειρονομία της παρουσίασης του τρόπου λειτουργίας του απινιδωτή.
Τονίστηκε επίσης η αναγκαία χρησιμότητά του σ’ ένα αθλητικό χώρο και σε μία προσπάθεια για να προλάβουμε για να μη χαθεί αδίκως καμία ανθρώπινη ζωή.
Ιδιαίτερα δε, αναφέρθηκε ότι Κεραυνός είναι το μοναδικό αθλητικό σωματείο στο Νομό Πρέβεζας που πλέον διαθέτει το πολύτιμο αυτό εργαλείο ζωής.
Ο Νίκος Ντούλιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θεσπρωτικό και για πολλά χρόνια μετέδωσε στο Θεσπρωτικό τις γνώσεις του ως εκπαιδευτικός, σε πάρα πολλά παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην προσπάθειά τους να πετύχουν σε ανώτερες σχολές.
Σήμερα ο Νίκος Ντούλιας ζει και εργάζεται με την οικογένειά του στην Πρέβεζα, όμως δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του δημιουργώντας το ΚΔΑΠ ΜΟΡΦΩΣΗ στο Θεσπρωτικό και προσφέροντας ανιδιοτελώς την βοήθεια απ’ όποιο σύλλογο του ζητηθεί.
Επίσης, υπήρξε για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του Κεραυνού με μεγάλη προσφορά και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου μας προσφέροντας όποτε του ζητηθεί.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Αγίου Γεωργίου Πρέβεζας, τους ποδοσφαιριστές του και τον προπονητή, που παραβρέθηκαν στην σημερινή εκδήλωση και στην φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.
Το Δ.Σ.
Προηγούμενο Άρθρο

Το Saint George Kitchen Bar δίπλα στο ΕΚΑΒ

Επόμενο Άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Αμβρακικού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...