Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 2:04

Διαδικτυακό Καρναβάλι με τέσσερα “δυνατά” Σαββατόβραδα από το Κομιτάτο Πρέβεζας

Να μοιραστούν το κέφι, τη χαρά, την αισιοδοξία και τη σάτιρα ετοιμάζονται οι παρέες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Πλέουρα θα μας χαρίσουν τέσσερα μοναδικά Σαββατόβραδα αλλά και πολλές εκπλήξεις μέσα από το κανάλι του CINEMATICON TV στο Youtube.
Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ. Πλέουρας θύμισε ότι το μήνυμα των διοργανωτών σε όλο τον κόσμο που θέλει να διανθίσει συμμετέχοντας στο φετινό Τηλεοπτικό-Διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας είναι Give me a reason to fly, η αλλιώς δώσμου ένα λόγο να πετάξω και υποσχέθηκε πολλές εκπλήξεις που θα κάνουν αισθητή την παρουσία της Πρέβεζας σε πανελλαδικό επίπεδο.
Οι αποκριάτικες μεταδόσεις τα επόμενα τέσσερα Σάββατα: 20 και 27 Φεβρουαρίου και 6 και 13 Μαρτίου θα περιλαμβάνουν μουσικά, χορευτικά σχήματα, θεατρικά σκετς, αποκριάτικα βίντεο -ακόμα και σατιρικά που οι καρναβαλιστές γύρισαν στα σπίτια τους ή σε εξωτερικούς χώρους. Όλες οι τηλεοπτικές-διαδικτυακές μεταδόσεις θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ όπως είπε ο κ. Πλέουρας, παρ όλη την ιδιαίτερη κατάσταση που δημιουργεί η πανδημία, μέσα από τις διαδικτυακές εκδηλώσεις του Κομιτάτου θα μεταφερθούμε στις κεφάτες ημέρες του καρναβαλιού.
Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν και σ’ αυτή τη διαφορετική προσπάθεια και απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλους να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ υποστηρίζουν ανθρώπους με διαφορετικά είδη εθισμού

Επόμενο Άρθρο

Ομόφωνα η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...