Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:11

Δημήτρης Σκανδάλης: ”Δίνουμε καθημερινά μάχη με τον κορονοϊό – Πρέπει να βγούμε νικητές”

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Ράδιο Πρέβεζα 93, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη το απόγευμα της Τρίτης.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, μίλησε για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι γιατροί, οι νοσηλευτές, αλλά και το διοικητικό προσωπικό.

΄΄Κρατάμε το σύστημα υγείας στην Πρέβεζα όρθιο με τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε καθημερινά, κυρίως με στο κτιριακό κομμάτι. Προσπαθούμε ωστόσο να έχουμε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίες τεχνολογίας, προκειμένου οι γιατροί μας να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν την δουλειά τους. Η Πρέβεζα είναι ο νομός με τον υψηλότερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Πρέπει και εκείνοι που έχουν κάνει τα δύο πρώτα εμβόλια, να ολοκληρώσουν και με την αναμνηστική δόση” είπε ο κ Σκανδάλης.

Ο Δημήτρης Σκανδάλης μίλησε και για το θέμα ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου για το οποίο είχε γίνει ευρεία σύσκεψη φορέων, εκεί όπου είχαν τοποθετηθεί όλοι με το ζήτημα να έχει παγώσει.

” Όντως η Πρέβεζα χρειάζεται ένα νέο Νοσοκομείο. Δεν εξυπηρετεί μόνο κατοίκους από το νομό, αλλά και από γειτονικές περιοχές. Οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει, ο πληθυσμός έχει αυξηθεί. Αυτό θα πρέπει να δούνε οι φορείς και να το πάρουν πιο ζεστά το ζήτημα. Εμείς ως Νοσοκομείο θέλουμε να βοηθήσουμε, να τρέξουμε το θέμα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και η ανέγερση του νέου Νοσοκομείο΄΄ κατέληξε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη του Δημήτρη Σκανδάλη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πολύκαρπος Χαλκίδης: ”Κάνουμε αγώνα για την τουριστική προβολή του νομού μας και θα συνεχίσουμε”

Επόμενο Άρθρο

Πυροσβέστης εγκλωβίστηκε στο Οροπέδιο Κωστηλάτας – Επιχείρηση της ΕΜΑΚ σε εξέλιξη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...