Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 0:20

Δεν τα κατάφερε η 24χρονη Ουγγαρέζα και άφησε την τελευταία πνοή – Μάχη να την κρατήσουν στη ζωή έδωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η 24χρονη τουρίστρια από την Ουγγαρία, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Κυριακής, από την Λευκάδα στην Πρέβεζα, μετά από σοβαρό τροχαίο με μεγάλου τύπου μηχανή (γουρούνα).

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα και τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Μετά από δύο πολύωρα χειρουργεία αρχικά η κατάσταση της 24χρονης σταθεροποιήθηκε, ωστόσο δεν είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο με τους γιατρούς να το γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή.

Τα ξημερώματα δυστυχώς η 24χρονη Ουγγαρέζα δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Από την πρώτη στιγμή μαζί της ήταν οι γονείς της με τους οποίους έκανε διακοπές στην Λευκάδα.

Οι γονείς της 24χρονης ήλπιζαν σε ένα θαύμα, που όμως δεν ήρθε, σκορπίζοντας την οικογένειά της στο βαρύ πένθος.

Έχουν ξεκινήσει πλέον όλες οι διαδικασίες, προκειμένου το  σώμα της 24χρονης να μεταφερθεί στην Ουγγαρία και αυτό θα γίνει με την μεσολάβηση της Ουγγρικής Πρεσβείας.

Προηγούμενο Άρθρο

“Ηχηρή” αυτοδιοικητική “μεταγραφή” για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ – Υποψήφια με τον Γιώργο Νίτσα και η Χριστίνα Σάφη-Παπαγεωργίου

Επόμενο Άρθρο

Στη διάθεση του κοινού παραμένει η κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΑΠΗ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...