Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:44

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ουγγαρέζα τραυματίστηκε στην Λευκάδα και χειρουργείται τώρα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας από την Λευκάδα μια 24χρονη τουρίστρια από την Ουγγαρία, η οποία είχε τροχαίο ατύχημα με μηχανή τύπου ”γουρούνα”.

Η 24χρονη έκανε βόλτα με την βαρέου τύπου μηχανή σε περιοχή της Λευκάδα μαζί με ένα ακόμη άτομο, όταν με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η μηχανή ξέφυγε από την πορεία της με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της τουρίστριας.

Άμεσα η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να χειρουργηθεί μιας και η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή, αφού έχει πολλαπλά τραύματα.

Η άτυχη τουρίστρια υποβλήθηκε σε δύο διαφορετικά χειρουργεία, το πρώτο από τον χειρουργό κ. Σακκά με την βοήθεια του επίσης χειρουργού κ. Βαγγέλη που ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του έσπευσε να βοηθήσει.

Το δεύτερο χειρουργείο ανέλαβαν οι δύο νέοι χειρουργοί του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ.κ. Μεσσήνης και Σακκάς, οι οποίοι ανέλαβαν αυτό το δύσκολο χειρουργείο, προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 24χρονης.

Με πιο ελαφριά τραύματα μεταφέρθηκε και ο συνοδηγός της μηχανής.

Προηγούμενο Άρθρο

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Φιλαθλητικού – Έκπτωση 4% στους κατόχους στο Polis Market

Επόμενο Άρθρο

Στη Λιβαδειά του Δήμου Φοινικαίων ο Σπύρος Ριζόπουλος και η Μάγδα Τάτση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...