Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 10:46

Δεκάδες τηλεφωνικές απάτες στην Πρέβεζα – Ζητούν χρήματα προσποιούμενοι τους γιατρούς

Τις τελευταίες ημέρες δεκάδες συμπολίτες μας έχουν δεχθεί τηλεφωνικές κλήσεις αγνώστων, οι οποίοι προσποιούμενοι τους γιατρούς, ζητούν χρήματα από ανυποψίαστους, αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες που έφτασαν στο onprevezanews.gr, οι ίδιοι δηλώνουν ότι περιθάλπουν συγγενικά τους πρόσωπα που έπεσαν θύματα ατυχημάτων, κάνοντας τους γιατρούς.

Μάλιστα πολλοί συμπολίτες μας έφτασαν μέχρι και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να μάθουν από κοντά την κατάσταση υγείας των συγγενών τους, χωρίς βέβαια αυτό να είναι πραγματικό.

Δεκάδες είναι και οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, η οποία παρακολουθεί το θέμα.

Οι υποτιθέμενοι γιατροί κάνουν κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα ζητώντας χρήματα που ξεκινούν από τις 20.000 και φτάνουν μέχρι και τις 35.000, για χειρουργικές επεμβάσεις και περίθαλψη συγγενικών τους προσώπων.

Από το ”βάθος” της τηλεφωνικής γραμμής ακούγεται και μία γυναικεία φωνή, η οποία συχνά φωνάζει λέγοντας ”μανούλα μου σώσε με… πεθαίνω”.

Από την Αστυνομική διεύθυνση τονίζεται ότι τέτοιες υποθέσεις πληθαίνουν παραμονές εορτών, με τους επιτήδειους να βρίσκουν ολοένα και περισσότερες ”ιδέες” προκειμένου να αρπάξουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε σε κανέναν και για οποιοδήποτε λόγω, προσωπικά μας στοιχεία, όπως αριθμούς ταυτότητας, κωδικούς καρτών και λογαριασμών τραπέζης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, καθώς επίσης και στοιχεία συγγενών μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα Υγειονομική Περιφέρεια με έδρα τα Ιωάννινα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης

Επόμενο Άρθρο

Αγωνίστηκε παλικαρίσια ο Φιλαθλητικός – Ήττα από τον Μίλωνα στο ταϊ μπρέικ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...