Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 10:29

Γιώργος Δημητρίου: Από τις εκλογές της ΕΠΣ μέχρι την υποψηφιότητα στις Εθνικές Εκλογές

Ο Γιώργος Δημήτριου είναι ένας από τους 4 υποψήφιους Βουλευτές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές Εκλογές.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας με καταγωγή από τον Μεσοπόταμο Πρεβέζης, μπορεί να κατεβαίνει πρώτη φορά ως υποψήφιος σε πολιτικές εκλογές, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει προεκλογικό αγώνα.

Βέβαια ο προεκλογικός αγώνα είχε ”χρώμα” αθλητικό, αφού δηλώνει παρών τα τελευταία 10 χρόνια στις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με το ψηφοδέλτιο του  σημερινού προέδρου Θωμά Κάρτσακλα.

Ο Γιώργος Δημήτριου στα δέκα χρόνια (από το 2013 έως και σήμερα), έχει διατελέσει πρόεδρος στην επιτροπή διαιτησίας, ταμίας, αλλά και μέλος σε άλλα σημαντικά πόστα.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην Πρέβεζα, αλλά σε ολόκληρο το νομό καθώς μέσα από το ποδόσφαιρό και τον αθλητισμό γενικότερα του έχει δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσει αρκετούς συλλόγους.

Ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και πότε δεν έχει αρνηθεί βοήθεια σε κανέναν.

Στο ΠΑΣΟΚ είναι πολλά χρόνια και δεν έφυγε ποτέ, ακόμη και στις δύσκολες εποχές. Στήριζε πάντα το καλό του κόμματος, ακόμη και όταν άλλαξε όνομα. Ο Γιώργος Δημητρίου όμως ήταν πάντα ΕΚΕΙ.

Στις πρόσφατες ανακοινώσεις των υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το Ν.Πρέβεζας, που έγινε στο ξενοδοχείο Caravel πριν από λίγες ημέρες παρουσία του αργηχού Νίκου Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Δημήτριου λαμβάνει για πρώτη φορά το χρίσμα.

Ο Γιώργος Δημητρίου στις πρώτες του δηλώσεις του στο On Tv μίλησε για το ΕΜΕΙΣ και όχι για το ΕΓΩ, λέγοντας χαρακτηριστικά “από σπίτι σε σπίτι ΟΛΟΙ να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ στην θέση που ήταν”.

Προηγούμενο Άρθρο

Φεύγει από την Πρέβεζα ο καθηγητής Μιχάλης Διακομιχάλης

Επόμενο Άρθρο

Άνετη επικράτηση του Φιλαθλητικού στην Έδεσσα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...