Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:52

Για δεύτερη φορά ομιλητής ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στο διεθνούς κύρους συνέδριο DELPHI ECONOMIC FORUM

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο VIII DELPHI ECONOMIC FORUM ως ομιλητής στη θεματική “ Eyes on the Future: How Can Local Authorities Embrace Innovation and Invest on Human Capital to Spur Changes”, αποτελώντας μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και το Δήμαρχο Λάρνακας, τον ένα από τους δέκα Δημάρχους που κλήθηκαν για το πάνελ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου Βαθμού.

Στο VIII DELPHI ECONOMIC FORUM  θα συμμετάσχουν εκτός από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Έλληνα Πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησης, Έλληνες Πολιτικούς Αρχηγούς, Αρχηγοί και Πρωθυπουργοί ξένων κρατών, υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ομιλητές από το παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα από 71 χώρες. Οι θεματικοί πυλώνες του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών καλύπτουν ένα φάσμα που εκτείνεται από τη γεωπολιτική και διεθνή ασφάλεια, το μέλλον της Ευρώπης, τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή, την τεχνολογία, μέχρι την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος συμμετέχει ως ομιλητής για δεύτερη φορά στο διεθνούς κύρους συνέδριο, στο πλαίσιο της πρώτης του θητείας, μετά την πρώτη του συμμετοχή το 2021 στο VI DELPHI ECONOMIC FORUM όπου και συμμετείχε μαζί με τον τότε Πρόεδρο της Αμερικανικής Ένωσης Δήμων κ. Μπερνέτ https://youtu.be/ngR76z2BCBI .

Προηγούμενο Άρθρο

1η Μαΐου ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος

Επόμενο Άρθρο

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας: Συγχαρητήρια Ανακοίνωση για τον πρωταθλητή Θρίαμβο Λούρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...