Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:07

Γέμισε με χρώματα και αρώματα ο Βοτανικός δια χειρός μικρών μαθητών (βίντεο-φωτογραφίες)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το απόγευμα της Κυριακής, οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας με την υποστήριξη του Δήμου Πρέβεζας, οργάνωσαν δράση ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον! Έτσι το ραντεβού δόθηκε στον Βοτανικό Κήπο Πρέβεζας, εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες συνεργεία του Δήμου είχαν ολοκληρώσει τον καθαρισμό του.Μικροί και μεγάλοι με σκαλιστήρια και άλλα σκαπτικά εργαλεία, προχώρησαν στην φύτευση λουλουδιών και δέντρων στους κήπους του Βοτανικού.

Εκεί βρέθηκαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μαζί με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Γρηγόρη Κουμπή, δεκάδες μαθητές, γονείς και δάσκαλοι των σχολείων. Μάλιστα ο δήμαρχος Πρέβεζας φύτευσε πρώτος δέντρο, ενώ ακολούθησε ο Γρηγόρης Κουμπής.

Στην συνέχεια μικροί και μεγάλοι έπιασαν δουλειά και φύτευσαν λουλούδια τα περισσότερα παρτέρια του Βοτανικού Κήπου, ο οποίος γέμισε από χρώματα και αρώματα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr έκανε λόγω για μία εξαιρετική πράξη των παιδιών, όπου μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους τους πραγματοποίησαν αυτή την δράση. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου κα Σπυριδώνη Βάσω, μίλησε στην κάμερα του onprevezanews.gr, λέγοντας: ‘’είναι μεγάλη μας χαρά, αφού σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, ενώ το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στα παιδιά μας’’. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του 3ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας Ειρήνη Κυριαζή τόνισε την ανάγκη για την ευαισθητοποίηση του περιβάλλοντος. ‘’Θέλαμε να ομορφύνουμε τον συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να ερχόμαστε με τα παιδιά μας.

 


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Μηνύματα ζωής από εκατοντάδες ποδηλάτες για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου – “Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα τον γονιδιακό έλεγχο του κληρονομικού καρκίνου και την πλήρη ένταξή του στα εθνικά συστήματα υγείας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας – Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκαν χθες, 22 Οκτωβρίου 2023,  η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και οι εκλογές […]