Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:25

Βιβή Σολομωνίδη: ‘’Η επιστροφή στην κανονικότητα θα φέρει δυσκολίες. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των Πρεβεζάνων΄΄ (φωτογραφίες και βίντεο)

Η επιστροφή στην κανονικότητα ξεκινάει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, όταν θα ανοίξουν και πάλι οι πρώτες επιχειρήσεις, που είναι βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια, κουρεία κ.ά

Ωστόσο, όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να λάβουν αυστηρά μέτρα προστασίας τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους εργαζόμενους.

Το onprevezanews.gr επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο της κ. Βιβής Σολομωνίδη, η οποία λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της επιχείρησής της δηλώνει πανέτοιμη να υποδεχθεί και πάλι τους πελάτες της.

Η κ. Σολομωνίδη μίλησε στην κάμερα τονίζοντας, ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, κυρίως οικονομικά, γι’ αυτό και ζητά τη στήριξη των Πρεβεζάνων, να αγοράζουν προϊόντα από τα καταστήματα της πόλης, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Η ίδια ωστόσο, για την επιχείρησή της έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, όπως αντισηπτικά και γάντια μιας χρήσης στην είσοδο και άλλα σημεία εντός καταστήματος και τοποθετώντας προστατευτικό γυαλί, στα ταμεία.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Τι θα γίνει το καλοκαίρι με τις πολιτιστικές και αθλητικές οργανώσεις; Αβέβαιο το μέλλον

Επόμενο Άρθρο

PILATES: Τι είναι και ποια τα οφέλη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...