Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 0:51

Βησσαρίων (Άρης) Ζάχος: Μία εξαιρετική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του “Δήμου της Καρδιάς μας!”

Είναι γεγονός πως “ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη” και αυτό ισχύει πάντα και παντού. Ιδιαιτέρως σήμερα, στην εποχή της πολυπλοκότητας και της εξειδικεύσεως, ένας Δήμαρχος, όσο κι αν προσπαθήσει, όσο κι αν το θέλει, δεν θα τα καταφέρει εάν δεν στελεχώνεται από ένα επιτελείο στελεχών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά!

Και δεν πρόκειται μόνο για τα αυτονόητα, δηλαδή αυτά της ακεραιότητας, της αξιοπιστίας ή της αποτελεσματικότητας, αλλά για τα επιπλέον αυτών, την σαφή γνώση υψηλού επιπέδου, την αποδεδειγμένη εμπειρία στο πεδίο, την στοχοπροσήλωση και γενικώς όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν εκ του αποτελέσματος επιτυχημένο και καταξιωμένο τεχνοκράτη.

Μία τέτοια περίπτωση, ανάμεσα σε πολλές εκλεκτές υποψηφιότητες για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, είναι και η υποψηφιότητα του Κου Άρη Ζάχου, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ” Ο Δήμος της Καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Κο. Νικ. Γεωργάκο.

Ο Βησσαρίων (Άρης) Ζάχος είναι γνωστός σε όλη την Αγορά για την αφοσίωσή του στα θέματα του επαγγελματισμού και της επιχειρηματικότητας, για τις σημαντικές παρεμβάσεις του σε πλειάδα τοπικών ζητημάτων, όπως και για την διαχρονική εθελοντική προσφορά του σε διαφορετικά επίπεδα, εμφανώς και αφανώς. Χαρακτηριστική είναι η έμφασή του στην εξωστρέφεια και η αξιοποίηση της υψηλής δικτυώσεως με στόχο την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων στο ελληνικό και στο διεθνές περιβάλλον, όπως και η ακαταπόνητη εργασία του κατά την τελευταία 20ετία για την προβολή της Πρέβεζας παγκοσμίως και με κάθε τρόπο.

Εξ Αθηνών προερχόμενος κι εγκατεστημένος στην Πρέβεζα από το μακρινό 1986, απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής και με σπουδές στα πεδία της Επικοινωνίας και της Διοικήσεως Επιχειρήσεων, σύζυγος της διακεκριμένης επιχειρηματίου Άννας Ρούμπου (της γνωστής ποτοποιίας Ούζο Ρούμπου) και πατέρας δύο παιδιών, ήδη επιστημόνων, της Έλλης και του Νίκου, επιπλέον της εν Αθήναις μακράς εργασιακής εμπειρίας του, έχει να επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη σοβαρών τοπικών επιχειρήσεων όπου απασχολήθηκε επί 35ετία και οι οποίες εκτείνονται σε ένα ευρύ  φάσμα, από το εμπόριο και την βιοτεχνία έως την ναυτιλία και τον τουρισμό.

Αναμφίβολα, ο υποψήφιος αυτός μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας!

Προηγούμενο Άρθρο

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας: Συνδρομή στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Επόμενο Άρθρο

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Φιλαρμονική Πρέβεζας “Ορφέας” από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...