Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 15:37

Βασίλης Κώνστας: ”Το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια”

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (22/07/2020), ο κ. Ζάβαλης, υπεύθυνος για την ύδρευση Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζηρού, επιχείρησε να με διαψεύσει σχετικά με το ποσοστό των βλαβών που εμφάνιζαν τα υδροστόμια του Δήμου στις 15 Ιουνίου 2020, το οποίο σημειωτέον ανέρχονταν στο εξαιρετικά υψηλό 34% και προέκυπτε από τους πίνακες που η Δημοτική Αρχή μας είχε χορηγήσει την ανωτέρω ημερομηνία.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, παρουσίασε έγγραφο με μικρότερο ποσοστό βλαβών, αλλά δυστυχώς για αυτόν γρήγορα αποκαλύφθηκε το υποτιθέμενο “λάθος” του, γιατί μετά από ερώτησή μου, αποδείχθηκε ότι το προσκομισθέν έγγραφο έφερε ημερομηνία 17 Ιουλίου 2020, δηλαδή 32 ημέρες μετά τους πίνακες που μας είχε δώσει ο ίδιος στις 15 Ιουνίου.

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος και την αναξιοπιστία ορισμένων.

Επειδή θέλω να βλέπω θετικά τα πράγματα, γι’αυτό, εκείνο που κρατάω από όλη αυτή την ιστορία, είναι πως η πίεση που έχω ασκήσει επί ένα και πλέον μήνα επί του συγκεκριμένου θέματος έφερε αποτέλεσμα και η Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε να βελτιώσει θεαματικά την κατάσταση.

Ακόμη και στην παραγγελία καινούργιων υδροστομίων έχει προχωρήσει για να αντικαταστήσει κάποια που δεν υπήρχαν καθόλου στις προκαθορισμένες θέσεις.

Τελικά αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως… και ο “Άγιος”, φοβέρα θέλει…

Προηγούμενο Άρθρο

Καταγγελία: Ελεγκτής του ΕΟΠΥΥ αρνήθηκε να γράψει φάρμακα σε παιδί που κάνει χρήση αντλίας ινσουλίνης

Επόμενο Άρθρο

Υπερασπίζουμε την Αγία Σοφία ως διεθνές μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς – Παλεύουμε ενάντια στη πολεμική προετοιμασία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...