Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 15:16

Ασπρόμαυρο «Playlist» από την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας και το Γαλλικό Ινστιτούτο

Η Κινηματογραφική Λέσχη πιστή στην προβολή ταινιών με κινηματογραφικό χαρακτήρα και αισθητική προβάλλει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023,21:00 σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο,την ασπρόμαυρη κωμωδία«Playlist»της Nine Anticoμε την απολαυστικήSaraForestierσε πρωταγωνιστικό ρόλο,στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με είσοδο ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την ταινία«Playlist»

Η 26χρονη Sophie μόλις έμαθε ότι βρήκε δουλειά σε έναν διάσημο παριζιάνο εκδότη. Το όνειρό της; Όχι ακριβώς: θα προτιμούσε να δει το δικό της γραφικό έργο τυπωμένο… Όταν λέει στον φίλο της Jean ότι είναι έγκυος, όλα …. εκρήγνυνται. Χωρίζουν και πρέπει να επιστρέψει στην δουλειά της γκαρσόνας όπως η φίλη της Τζούλια, μια επίδοξη ηθοποιός. Πώς μπορεί κανείς να επιβιώσει στο Παρίσι κάτω από τέτοιες συνθήκες;

Σκηνοθεσία:Nine Antico

Σενάριο: Nine Antico,MarcSyrigas

Πρωταγωνιστούν:Sara Forestier,LaetitiaDosch,Bertrand Belin

ΈτοςΠαραγωγής: 2021

Διάρκεια: 84’

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας επιστρέφει δυναμικά μετά την  αναγκαία παύση των προβολών μας λόγω κορωνοϊού και ξεκινά να προβάλλει ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο, την πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας, τα έντονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η Κινηματογραφική Λέσχη ανανεώνεται, καινοτομεί, δρα και αλληλεπιδρά ως ζωντανός οργανισμός με φεστιβάλ και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας στα socialmedia καθώς και στο blog της για να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση.

Facebook:  @kileprevezas

Blogspot: kileprevezas.blogspot.com

Email: kileprevezas@gmail.com

Προηγούμενο Άρθρο

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις Ιερών Ναών στην Άρτα

Επόμενο Άρθρο

”Κλειστό” λόγω ζημιών το ΔΑΚ Πρέβεζας – Κίνδυνος για τα σωματεία της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...