Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:59

Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης – Πρόσκληση για αποστολή υλικού

Προσκαλούμε, όποιον επιθυμεί, να αποστείλει στην Υπηρεσία μας φωτογραφίες ή άλλο αρχειακό υλικό (πχ. δημοσίευση στον Τύπο, καρτ ποστάλ, πίνακα ζωγραφικής) που αφορά στη Νικόπολη και τα μνημεία της.

Αναζητούμε εικόνες από επισκέψεις προσωπικές και οικογενειακές ή στο πλαίσιο σχολικών εκδρομών και άλλων εκδηλώσεων, επισκέψεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών κ.α., προκειμένου να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία μιας ψηφιακής διαδραστικής αφίσας για τη Νικόπολη.

Το υλικό θα αποστέλλεται έως 15.09.2020 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου amnicopolis@gmail.com και θα συνοδεύεται με πληροφορίες, όπως έτος λήψης ή δημοσίευσης της φωτογραφίας, εικονιζόμενα πρόσωπα ή σχολικές μονάδες και τοποθεσία.

Σε περίπτωση που το υλικό σας δεν είναι ψηφιοποιημένο, η Υπηρεσία μας προτίθεται να προχωρήσει στην ψηφιοποίησή του. Το παραχωρηθέν υλικό θα χρησιμοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, με αναφορά της πηγής προέλευσής του.

Η ψηφιακή αφίσα θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό το τριήμερο 25 – 27 Σεπτεμβρίου 2020, στο πλαίσιο εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) 2020

European Heritage Days EHD Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΕΗΠΚ

Πληροφορίες: Μαρία Καραμπά, Αρχαιολόγος

Τηλ.: 26820 89892

Ε-mail: amnicopolis@gmail.com

Ανθή Αγγελή, Αρχαιολόγος

Προϊσταμένη ΕΦΑ Πρέβεζας

 

Ευχαριστούμε για την πρώτη απόκριση τον Δήμο Πρέβεζας και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού, κ Αθήνα Κωνσταντάκη, καθώς και τον φιλόλογο, κ Αθανάσιο Παπαθανασίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Acs Courier Πρέβεζας: Συγχαίρει τους μαθητές και τους επιβραβεύει με ειδικές τιμές αποστολών

Επόμενο Άρθρο

Αναστέλλονται οι επισκέψεις πολιτών σε πολιτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...