Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 10:45

Αρνητικά όλα τα rapid test σε Λούρο και Ωρωπό – Την Πέμπτη στην πρώην Λαϊκή Αγορά

Τις Τοπικές Κοινότητες Λούρου και Ωρωπού επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη η Κινητή Μονάδα (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ διενεργώντας 60 και 57 rapid test αντίστοιχα τα αποτελέσματα των οποίων ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.

Αύριο Πέμπτη 15/4/2020 και ώρες 9:00-14:00 η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στον πεζόδρομο μπροστά από το κτίριο της Λαϊκής Αγοράς στην Πρέβεζα (οδός Β. Μπάλκου) πραγματοποιώντας δωρεάν rapid test για κορονοϊό σε εργαζόμενους του Δήμου και σε όλους τους πολίτες.

Η διαδικασία είναι πολύ σύντομη, ενώ όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε έλεγχο για Covid 19  θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και την Αστυνομική τους ταυτότητα. Το αποτέλεσμα θα αποστέλλεται με sms στο κινητό τηλέφωνο του εξεταζόμενου. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ).

Η δράση υποστηρίζεται από το Δήμο Πρέβεζας που συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Παράλληλα ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα Διανομή Τροφίμων από το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: Ο Δήμος Πρέβεζας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ψηφιακό συμβούλιο απανταχού Πρεβεζάνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...