Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 22:09

Απόστολος Κατσανάκης: Μόνο με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα

“Φίλες και Φίλοι,

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα.

Με τις ίδιες πάντα αξίες και αρχές που σηματοδότησαν τη μέχρι τώρα εκπαιδευτικήαθλητική και συνδικαλιστική μου πορεία, με εμπειρία, με γνώση και με νέες ιδέες πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στο κοινό μέλημα της παράταξής μας για μια ποιοτική καθημερινότητα του πολίτη και στο όραμα για έναν σύγχρονο Δήμο.

Γιατί με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια σε διάφορους τομείς για τον καθένα ξεχωριστά, με τόλμη, πίστη, δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα.

Ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό! Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης, του Δήμου μας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά.

Στον αγώνα μας αυτό δεν περισσεύει κανείς!

Με ιδιαίτερη τιμή

Κατσανάκης Απόστολος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο Άρθρο

Θεσσαλία: Υπεράνθρωπη μάχη με το χάος που άφησε η κακοκαιρία – Νεκρά ζώα παντού, μολυσμένο νερό και πλιάτσικο στα κατεστραμμένα

Επόμενο Άρθρο

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας: Συνδρομή στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...