Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 3:33

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάφος με 4 Ισπανούς εκ των οποίων ο ένας θετικός στον κορονοϊό στο λιμάνι της Λευκάδας

Συναγερμός σήμανε στις λιμενικές αρχές της Λευκάδας, μετά το σήμα που έλαβε το λιμεναρχείο για θετικό κρούσμα μέλος ομάδας 4 αλλοδαπών που βρίσκονται σε τουριστικό σκάφος.

Οι 4 αλλοδαποί, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για Ισπανούς έφτασαν αεροπορικός στην Ελλάδα στις 15 Μαΐου ξεκινώντας τις διακοπές τους στην χώρα μας.

Στην συνέχεια μετέβησαν στην Πάτρα από όπου νοίκιασαν το τουριστικό σκάφος με το όνομα ”Γάμμα” με κατεύθυνση το Νυδρί Λευκάδας, προκειμένου να συνεχίσουν τις διακοπές τους στην θάλασσα του Ιονίου.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι ο ένας εκ των 4 αλλοδαπών να πραγματοποίησε τεστ covid-19, με το αποτέλεσμα τελικά να τον εμφανίζει θετικό στον κορονοϊό.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο μόνο για ένα κρούσμα, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, χωρίς να έχει εκδηλώσει βαριά συμπτώματα της νόσου..

Αμέσως το τουριστικό σκάφος ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι του Νυδριού, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ σήμερα το πρωΐ οδηγήθηκε στο λιμάνι της Λευκάδας, όπου τόσο το θετικό κρούσμα όσο και οι υπόλοιποι 3 θα μείνουν σε καραντίνα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Προηγούμενο Άρθρο

Τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο “Αθανασία Τσουμελέκα”

Επόμενο Άρθρο

Οι δορυφόροι Starlink ορατοί το βράδυ της Παρασκευής πάνω από την Πρέβεζα (φωτογραφία-βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...