Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 5:19

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ. Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε στην Πρέβεζα

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης) Παναγιώτης Φασούλας, βρέθηκε στην Πρέβεζα το πρωΐ της Παρασκευής, στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί, προκειμένου να βρεθεί και να συνομιλήσει από κοντά με εκπροσώπους σωματείων της Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ).

Με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ”Τρελή γαρίδα” Ζώη Οικονόμου.
Με τον πρεβεζάνο στην καταγωγή και συνεργάτη του Κώστα Κώτση.
Με τον εκπρόσωπο του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας Αποστόλη Σταυρίδη.

Έτσι λοιπόν η ”αράχνη” του ελληνικού μπάσκετ, όπου μαζί με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά, έδωσαν την αιτία και την αφορμή, χιλιάδες νέοι να μάθουν τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης και να γεμίσουν τα ελληνικά γήπεδα, βρέθηκε στην Πρέβεζα μιλώντας για τις εκλογές που θα γίνουν 30 Μαΐου 2021.Ο Παναγιώτης Φασούλας μαζί με τους συνεργάτες του: Νικάκη Κώστα, Σαββίδη, Λάζαρο, Κώτση Κώστα, Στασινού Βάσω, Τσακαλά Σάκη, Οικονόμου Βασίλη, Γάλλο Κλεάνθη και Τσουμή Γιάννη, ήρθαν στην Πρέβεζα και συναντήθηκαν στην ταβέρνα ”Τρελή Γαρίδα΄” με εκπροσώπους των σωματείων Α.Γ.Ο. Θεσπρωτικού, Δόξα Λευκάδας, Λέσχη Καλαθοσφαίρισης Λευκάδας, Καναλακίου και Σ.Κ. Νικόπολη, με τους οποίους συνομίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το Ελληνικό Μπάσκετ.Ο υποψήφιος για την προεδρεία της Ε.Ο.Κ. και με σύνθημα ”Πρώτα και πάνω από όλα το μπάσκετ”, έπειτα από τον πρώτο κύκλο συνομιλιών μέσω της πλατφόρμας zoom, ξεκίνησε να επισκέπτεται όλες τις περιοχές της χώρας.Λαμβάνοντας έτσι όλα τα μέτρα προστασίας, ο Παναγιώτης Φασούλας κατά την διάρκεια των επισκέψεων δέχθηκε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των σωματείων, που έχουν να κάνουν με το μέλλον του Ελληνικού Μπάσκετ.

Το onprevezanews.gr εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη από τον πρώην καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και της Εθνικής και σας την παρουσιάζει.

Στις δηλώσεις που έκανε μίλησε για τους στόχους που έχει τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, τα σχέδια για την επόμενη ημέρα, τις πρόσφατες δηλώσεις του Σαρούνας Μαρτσουλιόνις πρώην καλαθοσφαιριστή της Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος μίλησε για απόπειρα δωροδοκίας πριν από τον τελικό του Eurobasket του 1987, τότε που η Εθνική μας κέρδισε το χρυσό κερδίζοντας του Σιοβιετικούς με 103-101 στην παράταση, με τις δύο εύστοχες βολές του Αργύρη Καμπούρη.

Τέλος απάντησε στον ”τίγρη” του ελληνικού μπάσκετ, σημερινό προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή, για την ανάρτηση που έκανε ο τελευταίος στο προσωπικό του προφίλ και είχε να κάνει με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με μεγάλη διαφορά, ενώ το τριφύλλι τερμάτισε στην Euroleague στην 16η θέση.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του υποψήφιου για την προεδρία της Ε.Ο.Κ. Παναγιώτη Φασούλ στο onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Το καλεντάρι της επιστροφής – Πότε και τι ανοίγουν

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...