Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:15

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΤΑ – Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη με 2.12μ. έκανε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Που μπορεί να φτάσει ένας 17χρονος Ανδρέα Μίτα αθλητής, όταν μέσα σε έναν χρόνο έχει κατακτήσει ότι δεν έχει κατακτήσει κανείς άλλος στην ηλικία του υπερβαίνοντας ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο λόγος για τον Πρεβεζάνος μαθητή του 1ου ΓΕΛ, ο οποίος όχι απλά κατέκτησε την 1η θέση στους τελικούς του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος που έγιναν την Τετάρτη στον Βόλο αλλά’ έκανε και νέο ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος με 2,12μ. που αποτελεί παράλληλα και την καλύτερη επίδοση στην ΕΥΡΩΠΗ για φέτος.

Ο Αντρέα Μίτα στο ύψος συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ θέτοντας παράλληλα υποψηφιότητα για μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, διοργάνωση για την οποία επιβεβαίωσε την παρουσία του. Ο νεαρός έχει δείξει το ταλέντο από την περσινή σεζόν, ενώ δε θα αποτελέσει έκπληξη αν καταφέρει να πετύχει το όριο (2,15 μ.) και για το Παγκόσμιο Κ20.

Η προπονήτρια του ΕΥΖΗΝ Σίλα Γέροντα μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Ο Αντρέα έκανε απίστευτα πράγματα. Πραγματικά η βελτίωσή του είναι εκπληκτική. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε πράγματα που δεν θα το πιστεύουμε”.

Ο Αντρέα Μίτα τερμάτισε στην 1η θέση, αφήνοντας πίσω τον εκπρόσωπο της Κύπρου ο οποίος πέρασε το 2,08μ.

Ο μαθητής του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας μάλιστα επιχείρησε και στα 2,15μ. ωστόσο και οι τρεις προσπάθειές του ήταν άστοχες.

Δείτε τα αποτελέσματα:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Φώτης Σιδέρης με 15 γκολ

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλη νίκη και βήμα ανόδου για την Ελλάδα! Πρωτιά για Παπαμιχαήλ και Χριστοφή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...