Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 7:24

Απίστευτο – Τοπικό: Δικαστήριο εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά νεκρού

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες με δικαστήριο να εκδίδει καταδικαστική απόφαση κατά νεκρού συνανθρώπου μας.

Πιο συγκεκριμένα κάτοικος εν ζωή στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας είχε λάβει δάνειο από την Αγροτική Τράπεζα προκειμένου να καλύψει ανάγκες του.

Όμως ο ίδιος έφυγε από την ζωή στις 23 Ιουνίου 2012 και με την εισχώρηση της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς τα ανεξόφλητα δάνεια πέρασα στα χέρια ανωνύμων εκκαθαριστικών εταιριών.

Η συγκεκριμένη εταιρία καλούσε τηλεφωνικά προκειμένου να βρει τον οφειλέτη, για να ζητηθεί να αποπληρώσει το δάνειο και τους τόκους.

Η υπόθεση όμως συνεχίστηκε με την συγκεκριμένη εταιρία να καταθέτει αίτημα προς το Πρωτοδικείο Άρτας, προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση.

Και φτάνουμε στο σήμερα με το Πρωτοδικείο Άρτας να εκδίδει μία πρωτοφανής απόφαση σε τακτική διαδικασία και να καταδικάζει τον νεκρό με προσωρινή εκτελεστή απόφαση για το ποσό των 10.000 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα.

Την υπόθεση υπέρ της οικογένειας του νεκρού χειρίστηκε η δικηγόρος Πρέβεζας κα Ιωάννα Μπεϊντάρη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία ενώ γνώριζε τον θάνατο του οφειλέτη επέμενε και συζήτησε την αγωγή εξαπατώντας το πρωτοδικείο Άρτας, διότι δεν ανέφερε τον θάνατο, το οποίο εξέδωσε την απόφαση κατά νεκρού.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Δεύτερη αθωωτική απόφαση για τον Ιερέα από το Μιχαλίτσι

Επόμενο Άρθρο

Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι απέναντι στην Κατερίνα… γράφει ο Γιάννης Βασιλειάδης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...