Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 19:04

Απίστευτη ταλαιπωρία μαθητών από τα Γιάννενα που έρχονταν εκδρομή στην Πρέβεζα

Απίστευτη ταλαιπωρία για μαθητές δημοτικού σχολείου των Ιωαννίνων, που έρχονταν στην Πρέβεζα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, στο λεωφορείο που είχαν μισθώσει βρίσκονταν περίπου 50 άτομα, στην πλειοψηφία τους μαθητές δημοτικού, γονείς και δάσκαλοι που συνόδευαν τα παιδιά.

Το λεωφορείο ερχόμενο προς Πρέβεζα στην έξοδο της Ιόνιας Οδού σταμάτησε σε μπλόκο αστυνομικών, ενώ πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες το όχημα σταμάτησε σε ένα επικίνδυνο σημείο, αφού ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας.

Η ταλαιπωρία των επιβατών ξεκίνησε από τον πολύωρο έλεγχο του οχήματος από τους αστυνομικούς (άδειες, δίπλωμα, ταχογράφο), κάτι που κράτησε περίπου 50 λεπτά.

Εντός του λεωφορείο και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, μαθητές και γονείς δεν μπορούσαν να βγουν από το όχημα, ενώ ανάμεσα στους μαθητές ένας χρειάζονταν να κάνει χρήση ινσουλίνης.

Ούτε και σε αυτό οι γονείς που άρχισαν να διαμαρτύρονται, έλαβαν απαντήσεις από τους αστυνομικούς.

Μάλιστα χρειάστηκε να επικοινωνήσουν με το Κέντρο της Αστυνομίας 100 τόσο στην Άρτα, όσο και στην Πρέβεζα, αλλά και από εκεί δεν έλαβαν καμιά απάντηση για τους λόγους που μία διαδικασία ελέγχου κρατάει τόση ώρα.

Τελικά και έπειτα από σχεδόν 50 λεπτά, οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμο στον οδηγό του οχήματος και αποχώρησαν προκειμένου να συνεχίσουν την εκδρομή τους προς την Πρέβεζα έστω και μετά την απίστευτη ταλαιπωρία.

Φωτογραφία: αρχείου


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα τίμησε τη μνήμη του Οδυσσέα Ανδρούτσου – 197 χρόνια από την δολοφονία του (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Μηνύματα ζωής από εκατοντάδες ποδηλάτες για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...