Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:20

Ανυπότακτη κίνηση: «Μούσκεμα» …η κατάσταση σε βρεφονηπιακό σταθμό!

Οι πρώτες βροχές έφτασαν και μαζί τους έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτοι κουβάδες. Ο λόγος για τον βρεφονηπιακό σταθμό ολοκληρωμένης φροντίδας του δήμου Πρέβεζας, όπου – σύμφωνα με γονέα βρέφους που πηγαίνει το παιδί τουεκεί – τις τελευταίες μέρες τοποθετούνται κουβάδες για να μαζευτούν τα νερά! Πετσέτες «κοσμούν»το πάτωμα με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να σφουγγαρίζουν διαρκώς στην προσπάθειά τους να παραμείνει ο χώρος σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση!

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός εγκαινιάστηκε το 2018*. Από τη μια, εύλογα προκύπτει το ερώτημα πώς είναι δυνατόν το κτήριο να έχει υποστεί τόσες ζημιές σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του. Από την άλλη, εξίσου φυσιολογικό είναι να αναρωτιέται κάποιος για ποιο λόγο ο δήμος δεν έχει ήδη αναλάβει την επιδιόρθωσή τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται γιατην υγεία των βρεφών και των νηπίων που φιλοξενούνται στον σταθμό αλλά και για την ασφάλεια των εργαζομένων, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος ελλοχεύει καθημερινά.

Ζητάμε να παρθούν ΤΩΡΑ τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών στον συγκεκριμένο σταθμό. Παράλληλα, να πραγματοποιηθεί ΤΩΡΑ έλεγχος από τον δήμο σε όλους τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς προκειμένου να αντιμετωπιστούν παρόμοιας φύσης προβλήματα.

(*Μιλάμε για έργο συνολικού κόστους κατασκευής και εξοπλισμού2.845.000,00 ευρώ)

22-11-2022

Η δημοτική κίνηση

 

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας τιμά την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Επόμενο Άρθρο

O Κοσμάς Κορωναίος νέος Πρόεδρος στη χορωδία “Αρμονία”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...