Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 7:07

Αντώνης Σαμαράς και Τζορτζ Τσούνης την Κυριακή στην Πρέβεζα καλεσμένοι του Στέργιου Γιαννάκη

Υψηλές προσωπικότητες θα βρεθούν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στην Πρέβεζα σε μια ιδιωτική επίσκεψη, καλεσμένοι του Βουλευτή Ν.Δ Στέργιου Γιαννάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την Πρέβεζα θα επισκεφθούν ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Τζόρτζ Τσούνης.

Οι δύο προσκεκλημένοι του Στέργιου Γιαννάκη, θα έρθουν την Κυριακή το πρωΐ στην Πρέβεζα, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα κάνουν επίσημες συναντήσεις και επισκέψεις, ωστόσο θα περιηγηθούν σε σημεία της πόλης, ενώ θα πραγματοποιηθεί και γεύμα, χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται να την πρώτη επίσκεψη Αμερικανού Πρέσβη στην Πρέβεζα και αυτό αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για την πόλη μας έστω και αν αυτή είναι ιδιωτική και σε αυτό φυσικά τεράστια είναι η συμβολή του Βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, ο οποίος είναι εκείνος που τους κάλεσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός πρέσβης θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός θα παραμείνει στην Πρέβεζα για τουλάχιστον μία ημέρα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βασίλης Ιωάννου: Ποιο το πολιτικό του μέλλον… Και “ο νοών νοείτω”

Επόμενο Άρθρο

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο 2ο ΓΕ.Λ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...