Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:50

”Αντρίκια” απάντηση του Δημήτρη Καραμανίδη σε όσους τον κατηγορούν για το Κολυμβητήριο (βίντεο)

Το θέμα του Κολυμβητηρίου για ακόμη μία φορά, έδωσε την αφορμή να ξεκινήσει μία τεράστια κουβέντα και κατηγορίες αρκετών δημοτικών συμβούλων προς το πρόσωπο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένου συμβούλου για θέματα αθλητισμού Δημήτρη Καραμανίδη.

Ο ίδιος μάλιστα όλο αυτό το διάστημα άκουγε τις όποιες κουβέντες και κατηγορίες, μέχρι που έφτασε η στιγμή να βάλει ο ίδιος τα πράγματα στην πραγματική τους θέση, μιλώντας με χαρτιά και αποδείξεις.

”Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον τομέα αθλητισμού, προχώρησα γρήγορα σε αυτοψία σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, καταγράφοντας τα προβλήματα. Ότι είδα το κατέθεσα από την πρώτη στιγμή και περίμενα, ο δήμος να κάνει την έναρξη των εργασιών” είπε ο Δημήτρης Καραμανίδης.

”Έχω κάνει πολλές συζητήσεις και κουβέντες με τους κολυμβητικούς συλλόγους, προκειμένου να βρούμε λύσεις για την καλύτερο αποτέλεσμα για το κολυμβητήριο” είπε.

”Έχω εκφράσει εγγράφως και πρωτοκολλημένα την δυσαρέσχεια μου απέναντι στις όποιες καθυστερήσεις στις εργασίες του Κολυμβητηρίου, ενώ ο Δήμαρχος με διαβεβαίωνε ότι όλα βαίνουν καλώς” είπε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Μάλιστα για τις όποιες ενέργειες έχει κάνει ο Δημήτρης Καραμανίδης τόσο για το Κολυμβητήριο όσο και για τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι σύλλογοι στήριξαν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι ο ίδιος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης έδωσε μία ”αντρίκια” απάντηση σε όλους εκείνους που τον κατηγόρησαν χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική αλήθεια.

Το βίντεο της τοποθέτησης του Δημήτρη Καραμανίδη δίνει όλες τις απαντήσεις:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εβδομάδα πρόληψης από το ΕΚΑΒ – Ενημέρωση των πολιτών στις πρώτες βοήθειες (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Συνωστισμένες στο Ζάλογγο του Γιώργου Καραμπελιά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...