Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 22:33

Ανιψιός πρώην βουλευτή ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας

Με χθεσινό μας ρεπορτάζ σας είχαμε αναφέρει ότι ετοιμάζεται δυνατή υποψηφιότητα για τον Δήμο Πρέβεζας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην τοπική κοινωνία στις εκλογές του 2023.

Μάλιστα σας είχαμε αναφέρει πολλά στοιχεία, όχι όμως και το όνομά του, κάτι το οποίο θα ανακοινώσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ.

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο μπορούμε να αναφέρουμε σήμερα είναι ότι ο υποψήφιος για τον δήμο Πρέβεζας είναι ανιψιός πρώην Βουλευτή Πρέβεζας και μάλιστα στην τότε εκλογή του είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση οι φιλίες του με την οικογένεια Παπανδρέου.

Φαίνεται ότι ο υποψήφιος δήμαρχος έχει σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα και με δεδομένο και την ισχυροποίηση και του παλιού ΠΑΣΟΚ (νυν ΚΙΝΑΛ) στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αυτό του δίνει το κίνητρο να ασχοληθεί με τα κοινά.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες είχε επαφές και με στελέχη του ΚΙΝΑΛ για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του με τον ίδιο να δηλώνει σε στενούς του συνεργάτες ότι επιθυμεί ένα διευρυμένο ψηφοδέλτιο με ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους με την μέγιστη ηλικία των υποψηφίων να είναι μάξιμουν τα 55 έτη.

Πολλοί ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν το όνομα του υποψήφιου που από ότι φαίνεται σίγουρα θα κάνει αίσθηση στα πολιτικά του δήμου…

Από τις προτεραιότητες του πάντως θα είναι ο δήμος να είναι δίπλα στον πολίτη με όλα τα μέσα που διαθέτει με την πόρτα του δημάρχου ανοικτή σε κάθε στιγμή.

Κάθε μέρα που περνάει ο ίδιος δέχεται ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τα κοινά και θέλουν να προσφέρουν, βγάζοντας την πόλη και γενικότερα τον δήμο από το όποιο αδιέξοδο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Επανακαθορισμός θέσεων στο αλιευτικό καταφύγιο και στο Βαθύ

Επόμενο Άρθρο

Τι θα γίνει με εστίαση, γυμναστήρια και πρακτορεία ΟΠΑΠ – Τι αλλάζει στο ψάρεμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...