Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 19:24

Συμμαθητής του νυν δημάρχου θα διεκδικήσει τον Δήμο Πρέβεζας

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι συμμαθητής του νυν δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου ετοιμάζει ”κοστούμι” να διεκδικήσει τον δήμο στις εκλογές του 2023.

Πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Λούρου, προερχόμενος από το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο ο ίδιος έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια σε θέσεις τόσο σε αθλητικούς αλλά και πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας είναι αγαπητός σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν υποψήφιος στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 με υποψήφιο τότε νομάρχη Βασίλη Ιωάννου, λαμβάνοντας το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική σκηνή.

Αργότερα του έγινε πρόταση στο να κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο να αρνείται, ”ξεφεύγοντας” κατά κάποιο τρόπο και από τα πολιτικά δρώμενα.

Έπειτα από 16 χρόνια ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι από όλους τους πολιτικούς και επιστημονικούς χώρους, δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τον Δήμο Πρέβεζας.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, αφού η Πανδημία δυσκολεύει της άμεσες επαφές, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και το όνομα καθώς επίσης και το έμβλημα του συνδυασμού.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός μιας είδησης που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ότι στο πλευρό του τάσσεται και πρώην δήμαρχος Πρέβεζας με μακρά θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση από πολλά πόστα και θα επιστρέψει πίσω μόνο και μόνο για να βοηθήσει να αλλάξει ο δήμος χέρια.

Ο συνδυασμός θα έχει γραφεία σε κεντρικό σημείο της πόλης και μάλιστα ιδιόκτητα, τα οποία θα ανοίξουν από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το πρόγραμμα ωστόσο έχει ξεκινήσει να συντάσσεται με δυνατό ατού του συνδυασμού δύο υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με τις Βρυξέλες και όπως είναι δυνατό αναζητούν Ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία θα φέρουν απευθείας χρηματοδοτήσεις στο Νέο Δήμο.

Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος το  όνομα του οποίου θα αποκαλύψουμε σε επόμενο ρεπορτάζ θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην τουριστική ανάπτυξη, στις υποδομές, στις συνδέσεις με γειτονικούς νομούς, στην καθημερινότητα καθώς επίσης στις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές σε ολόκληρο τον Δήμο.

Η συνέχεια λοιπόν σε επόμενο ρεπορτάζ….

Προηγούμενο Άρθρο

Σώστε το Αλωνάκι και το δάσος της Βαλανιδορράχης-Πρεβέζης – Ψήφισμα online των πολιτών

Επόμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 20 στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...