Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 16:51

Ανάπτυξη Τώρα: “Το σάπιο καθεστώς που έχει στήσει ο Γεωργάκος και η παρέα του με το δημοτικό χρήμα θα πέσει…”

Επιχειρώντας να ανακόψει την πορεία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα προς τη νίκη στις εκλογές Οκτωβρίου, ο κ. Γεωργάκος και η παρέα του θα χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.

Έχουν στήσει ένα σάπιο καθεστώς με το δημοτικό χρήμα και το δημοτικό ταμείο, το οποίο θα σπάσει…

Θα φροντίσουμε εμείς ως η επόμενη δημοτική αρχή να σπάσει.

Μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες αδιαφάνειας του κουΓεωργάκου είναι η περιβόητη στρατηγική συνεργασία του με την ΑΜΚΕ ΔΕΠΑΝ, η οποία όχι μόνο δεν απέδωσε αποτελέσματα στο Δήμο, αλλά παρέκαμψε όλες τις διαγωνιστικές διαδικασίες του Δήμου Πρέβεζας.

Και αδιαφάνεια δηλαδή και αναποτελεσματικότητα.

Η συνέχεια όμως του κουΓεωργάκου είναι ακόμη χειρότερη.

Είχαμε απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε υποψηφίους του από το ψηφοδέλτιό του  2019, καθ’ όλη την τετραετία.

Είχαμε απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ανεξάρτητους υποτίθεται τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι όλωςτυχαίωςθα είναι και υποψήφιοι αυτή τη φορά με το ψηφοδέλτιό του.

Είχαμε απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ μέσω των ΝΠΔΔ του Δήμου Πρέβεζας, όλωςτυχαίως, σε άτομα που είναι στο ψηφοδέλτιό του ή θα ανακοινωθούν για τις προσεχείς εκλογές.

Κι εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα από τον κ. Γεωργάκο και την παρέα του, παρατηρήθηκε και το φαινόμενο δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων ή ανεξάρτητοι, που του έκαναν σφοδρή κριτική για την αδιαφάνεια, τη διαπλοκή και την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος, να εντάσσονται ξαφνικά στο ψηφοδέλτιό του.

Ξεχνάνε δηλαδή, άγνωστο για ποιο λόγο, τι έλεγαν τέσσερα χρόνια τώρα για τον κ. Γεωργάκο και την παρέα του, λες και πρόκειται για ποδοσφαιρικές μεταγραφές.

Όλα αυτά τα καταθέτουμε για να γνωρίζει ο δημότης ποιος κάνει μικροπολιτική με το δημοτικό χρήμα και ποιος κάνει πολιτική μικροσυμφέροντος.

Στο τέλος όμως το φως πάντα νικάει το σκοτάδι!

Και η “Ανάπτυξη Τώρα” θα φροντίσει γι’ αυτό…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη στην Πρέβεζα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Επόμενο Άρθρο

Προτάσεις για την οικονομική ανάπτυξη του δήμου Πρέβεζας – Γράφει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της ”Ανάπτυξης Τώρα” Πηνελόπης Αθανασίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...