Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 6:55

Ανάπτυξη Τώρα: Τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα δηλώνει και ο Νίκος Ανατολιωτάκης

Η δυναμική της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” παίρνει πλέον διαστάσεις νίκης από τον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου.

Στο μεγάλο μέτωπο αυτοδιοικητικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων που έχει σχηματιστεί γύρω από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα και θα οδηγήσει την Πρέβεζα σε μία νέα εποχή, απαλλαγμένη από νοοτροπίες του παρελθόντος, προστίθεται και η στήριξη του Νίκου Ανατολιωτάκη, πρώην θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, πρώην υποψήφιος δήμαρχος και  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και επιχειρηματίας του τουριστικού κλάδου.

Ο κ. Νίτσας και ο κ. Ανατολιωτάκης σε συνάντηση που είχαν, αντάλλαξαν ιδέες και στρατηγικές για την επόμενη ημέρα του Δ. Πρέβεζας και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κανείς δεν περισσεύει όταν μπουν αρχές και κανόνες συνεργασιών.

Ο κ. Ανατολιωτάκης σε σύντομη δήλωσή του αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδέχθηκα τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα.

Με ενημέρωσε για το πρόγραμμα του και τις ιδέες του για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Συζητήσαμε για τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την καθιέρωση της περιοχής μας ως τουριστικό προορισμό, για τις πρωτοβουλίες για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών, καθώς και την ανάγκη δημιουργίας των υποδομών, ώστε ο αθλητισμός να παρέχεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, αλλά και να είναι προσιτός για όλους.

Τέλος από τη συζήτησή μας βεβαιώθηκα ότι ο φίλος Γιώργος γνωρίζει, θέλει και μπορεί να δώσει τις λύσεις για μια σοβαρή έντιμη και στοχευμένη ανάπτυξη του Δήμου μας.

Του εύχομαι σε αυτόν και στον συνδυασμό του καλή επιτυχία και θα είμαι δίπλα του όπου μπορώ να βοηθήσω!!!.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: Η Στεφάνη μίλησε!! Οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα με τους πολίτες του Δήμου συνεχίζονται

Επόμενο Άρθρο

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η κεντρική ομιλία του Αχιλλέα Γκούμα στο Καναλάκι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

“Ανάπτυξη Τώρα”: Απαιτούνται από τη δημοτική αρχή πρωτοβουλίες από… χθες για την προστασία του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Πρέβεζας”

Η πρόσφατη δήλωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κου Τριαντάφυλλου […]

Ανακοίνωση της “Ανυπότακτης Κίνησης” για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο της Πρέβεζας και για τη συνέχεια της δράσης της

Τη Δευτέρα 16/10 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της δημοτικής κίνησης «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ […]