Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 0:12

Ανάπτυξη Τώρα: Η Στεφάνη μίλησε!! Οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα με τους πολίτες του Δήμου συνεχίζονται

Πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκαν στη δημοτική κοινότητα της  Στεφάνης για να υποδεχθούν και να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” Γιώργο Νίτσα στα πλαίσια των συναντήσεών του με τους δημότες, το απόγευμα  του Σαββάτου 30/09 όπου για ακόμη φορά έγινε αποδέκτης των ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους πολίτες.

Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου ο κ. Νίτσας έγινε αποδέκτης πλήθους προβληματισμών των πολιτών που αφορούσαν τα βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους, όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, ο φωτισμός, οι παιδικές χαρές, η αστική συγκοινωνία κλπ., ενώ συζητήθηκε έντονα το τεράστιο πρόβλημα των κατεχόμενων  εκτάσεων, της ύδρευσης και του αποχετευτικού.   Ιδιαίτερη μνεία  και έμφαση δόθηκε στην επικινδυνότητα του δρόμου καθώς έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα που έχουν ως αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό και την απώλεια ανθρώπινων ζωών.  Για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος  αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά όπως και στην κεντρική ομιλία στο Λούρο η πρόταση  από τον κ. Νίτσα για δημιουργία κόμβου στην Στεφάνη για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας και την ασφαλή διέλευση των πολιτών . Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην δημιουργία δρόμου προς τον κάμπο της Στεφάνης για την ασφαλή διέλευση των αγροτών χωρίς να χρειάζεται να διέρχονται από την Εθνική Οδό .  Τέλος ο κ. Νίτσας δεσμεύτηκε για την επισκευή του σχολικού κτιρίου της Στεφάνης με σκοπό να γίνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του και την χρήση του από τους κατοίκους.

Ο κ. Νίτσας τόνισε ότι καθόλη την διάρκεια αυτής της τετραετίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για την επίλυση αυτών των εξαιρετικά σημαντικών προβλημάτων, ενώ ο ίδιος παρέθεσε στους πολίτες ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης βασιζόμενο στο πρόγραμμα  της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” το οποίο απαντά με  συνολικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στην δημοτική κοινότητα Στεφάνης.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της “ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση δικηγορικού συλλόγου Πρέβεζας – Κλειστές οι δικαστικές υπηρεσίες 3 Οκτωβρίου

Επόμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: Τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα δηλώνει και ο Νίκος Ανατολιωτάκης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...