Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:23

Ανάπτυξη Τώρα για την δράση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Είναι στιγμές που η αλληλεγγύη και η στήριξη στον συνάνθρωπο γίνονται ανάγκη, γίνονται καθήκον και ιερή υποχρέωση, πόσο μάλλον για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» που είναι τρόπος ζωής.

Δεν μετρήσαμε ώρες, δεν μετρήσαμε, κόπο, χρόνο ή έξοδα (και δεν το κάνουμε ποτέ), προκειμένου να βρεθούμε δίπλα, κοντά στο συνδημότη μας.

Στην πορεία μας ως Δημοτική Κίνηση δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν αντίπαλοι είτε μας ψήφισαν είτε δεν μας ψήφισαν, υπήρξαν και υπάρχουν Δημότες και Δημότισσες που χρειάζονται τη βοήθειά μας και τη στήριξή μας και για μια ακόμη φορά ήμασταν εκεί όπως θα είμαστε και κάθε φορά που χρειάζονται στήριξη δημότες και δημότισσες Πρέβεζας.

Αυτές τις μέρες βρεθήκαμε σχεδόν σε όλα τα χωριά του Δήμου Πρέβεζας και συναντηθήκαμε με τους προέδρους,  συλλόγους και εκκλησιαστικές επιτροπές, κοντά με τους δημότες μας.  Στηρίξαμε το κοινωνικό παντοπωλείο (ΦΙΛΌΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΊΟ) της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πρέβεζας, στηρίξαμε το νοσοκομείο Πρέβεζας, την πυροσβεστική υπηρεσία, την Λ.Ε.Κ Πρέβεζας, το σύλλογο Α.Μ.Ε.Α ΕΛΠΙΔΑ και θα κλείσουμε αυτόν τον κύκλο με την επίσκεψή μας σε λίγες μέρες στο αστυνομικό τμήμα Πρέβεζας.

Είναι αυτονόητο ότι οι πράξεις αλληλεγγύης και στήριξης προς τους συνδημότες μας, για μας δεν έχουν τέλος ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΌΜΑΣΤΕ ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους!

Είναι από τις μεγαλύτερες χαρές, από τις ωραιότερες στιγμές  που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος για τον συνάνθρωπό του!

Γέμισε η ψυχή μας, γέμισε η καρδιά  και το μυαλό μας με όλες αυτές τις εικόνες ικανοποίησης των συνδημοτών μας σε όλο τον δήμο Πρέβεζας να έχουν πλατιά χαμόγελα. Χαρήκαμε πολύ με τη χαρά τους!  Είναι κανόνας, είναι οδηγός μας  εκεί που δεν μπορούν να δράσουν οι άλλοι, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να στηρίξουν τους συνδημότες μας, υπήρχε και θα υπάρχει η «Ανάπτυξη Τώρα». Η Ανεξάρτητη δημοτική Παράταξη Πρέβεζας, η Δημοτική κίνηση των ανθρώπων!

Από την προσφορά  τόνων γαλακτοκομικών προϊόντων και εδώ να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία ΔΕΛΤΑ τρόφιμα Α.Ε για την στήριξή τους σε αυτή την προσφορά αλληλεγγύης, από την προσφορά χυμών ή ζυμαρικών που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε, και από όλα τα είδη ατομικής προστασίας  με ίδια κεφάλαια από την  τσέπη των μελών της δημοτικής μας παράταξης.

Αγαπητοί συνδημότες θέλουμε να τονίσουμε ότι  δεν υπήρξε και δεν υπάρχει χαμένος χρόνος, κούραση, έξοδα, υπάρχει μόνο και υπήρξαν μόνο τα χαμόγελα, τα ευχαριστώ των δικών μας ανθρώπων, αυτή για μας ήταν και είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Συνεχίζουμε μαζί σας για ένα καλύτερο αύριο.….

ΠΡΕΒΕΖΑ  10/05/2020

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”

Γιώργος Νίτσας  –  Αναστάσιος Αμάραντος  –  Γιώργος Ντόντης

Ιωσήφ Στύλος  –  Νίκος Λουφέκης

Προηγούμενο Άρθρο

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ η νέα δουλειά του Κώστα Αντύπα

Επόμενο Άρθρο

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Π. Φραγκούλης επαναφέρει το ζήτημα των διοδίων του Ακτίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...