Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:00

Αλέξανδρος Καχριμάνης για πρόβλημα στους ΤΟΕΒ: ”Πρόκειται για Εθνική καταστροφή” (βίντεο)

Εκδικάστηκαν το πρωΐ της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας τα ασφαλιστικά μέτρα του ΤΕΟΒ Αχέροντας κατά της ΔΕΗ, θέτοντας παράλληλα και το αίτημα για άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.

Λόγω των χρεών των ΤΟΕΒ προς την ΔΕΗ, η δημόσια επιχείρηση προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης του οργανισμού με συνέπεια την αδυναμία άρδευσης περίπου 50 χιλιάδων στρεμμάτων, οδηγώντας σε απόγνωση εκατοντάδες αγρότες της περιοχής και μάλιστα στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου. Στα Δικαστήρια και στο πλευρό των αγροτών, βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ματσίρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Αχιλλέας Γκούμας, ο πολιτευτής του νομού Σπύρος Κυριάκης, οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ, πρόεδροι αγροτικών συλλόγων και πολλοί άλλοι.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου παρουσία των δικηγόρων κατέθεσε υπέρ των αγροτών, ζητώντας την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος, κάνοντας λόγω για ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και αύριο.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του onprevezanews.gr o περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο περιφερειακός σύμβουλος Αχιλλέας Γκούμας:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Αθώος και χωρίς περιοριστικούς όρους ο επιχειρηματίας από την Πάργα που κατηγορήθηκε για βιασμό (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Πότε θα γίνει η realtime διασύνδεση ταμειακών και POS με την εφορία – Σχέδιο και στόχοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...