Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 22:50

Αγωνιστική συσπείρωση εργαζομένων νοσοκομείου Πρέβεζας: Για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείο Πρέβεζας στις 3/5/2023

Η αγωνιστική συσπείρωση εργαζομένων νοσοκομείου Πρέβεζας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχοντας συναίσθηση ότι οι δομές υγείας της χώρας και μαζί με αυτές και το νοσοκομείο Πρέβεζας, βρίσκονται σε μία κρίσιμη καμπή, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ακόμη ένταση την  αγωνιστική πορεία που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθήσαμε.

Εξάλλου η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες και η ευρεία πλειοψηφία με την οποία μας επανεξέλεξε, είναι στοιχεία που δείχνουν πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.

Μετά από τις αρχαιρεσίες ο διοικητικός μηχανισμός και όσοι μέσα από αυτόν υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική υποβάθμισης του νοσοκομείου θα ξέρουν πως θα βρίσκουν απέναντι τους την οργανωμένη φωνή των εργαζομένων που θα διεκδικούν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους Πρεβεζάνους και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό. Θα ξέρουν πως το σωματείο εργαζομένων δεν θα επιτρέψει ποτέ, όσο είμαστε εμείς στο τιμόνι να νιώσει κανένας εργαζόμενος μόνος του, θύμα σε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία, θα ξέρουν πως σωματείο σημαίνει η οργανωμένη, ανίκητη δύναμη τους!

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Πρέβεζας

Για ΔΣ

Ψήφισαν 192.

Έγκυρα 180

Άκυρα 11

Λευκά 1

Αγωνιστική συσπείρωση εργαζομένων νοσοκομείου Πρέβεζας

135 ψήφοι και 5 έδρες.

Εκλέγονται.

Κύρλας Κώστας, Αράπη Μαρία  Αυδίκου Ελένη, Κίτσιου Χριστίνα Κωλέτση Σωτηρία

Ανεξάρτητη Ενωτική κίνηση45 ψήφοι και 2 έδρες

Κορωναίος Κοσμάς Μπατσούλης Αθανάσιος

Για την ΑΔΕΔΥ

192 ψηφίσαντες Έγκυρα 171Άκυρα 20Λευκά 1Αγωνιστική συσπείρωση εργαζομένων136 και 8 αντιπροσώπους Ανεξάρτητη Ενωτική κίνηση εργαζομένων

35 και 2 αντιπροσώπους

Προηγούμενο Άρθρο

Το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ επισκέφθηκε ο Γιώργος Δημητρίου

Επόμενο Άρθρο

Ο καπετάνιος του Σουλίου Γιώργος Δράκος ”επιστρέφει” στο σπίτι του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...