Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 5:56

Έρημη πόλη η Πρέβεζα με την έναρξη του δεύτερου lockdown (βίντεο)

Έρημη πόλη θυμίζει από το πρωϊ του Σαββάτου η Πρέβεζα, έπειτα από την έναρξη του δεύτερου lockdown που θα ολοκληρωθεί τέλη Νοεμβρίου.

Το onprevezanews.gr με την κάμερα βρέθηκε στην κεντρική αγορά της πόλης κάνοντας ζωντανή μετάδοση της εικόνας που επικρατεί στα καταστήματα που μέχρι χθες είχαν κίνηση.

Ρολά κατεβασμένα, πόρτες κλειστές λουκέτα που δείχνουν στον περαστικό ότι ο χρόνος σταμάτησε την Παρασκευή, τελευταία ημέρα που ήταν ανοικτά τα καταστήματα.

Έτσι λοιπόν από σήμερα Σάββατο 07/11/2020 και μέχρι 30/11/2020 ανοικτά είναι μόνο:

Καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, φούρνοι, ιχθυοπωλεία κλπ) λειτουργούν με το κανονικό τους ωράριο.

– Επιτρέπεται η λειτουργία καταστημάτων οπτικών και καταστημάτων πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σε τηλέφωνο ανάγκης που θα δίδεται από τους καταστηματάρχες.

– Επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων πώλησης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού μόνο για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.), καθώς και τις υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης κινητών συσκευών.

– Επιτρέπονται οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’οίκον (e-shop κτλ.)

– Οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away) και καθ΄ οδόν εξυπηρέτησης (drive through) επιτρέπονται μόνον στο πλαίσιο των λόγων μετακίνησης των πολιτών που ορίζονται στην ΚΥΑ

– Καθαριστήρια

– Περίπτερα (24ώρο)

– Φαρμακεία

– Πρατήρια καυσίμων

– Υπηρεσίες υγείας, κτηνιατρικών υπηρεσιών

– Pet shops

– Τα κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Δείτε το LIVE

Προηγούμενο Άρθρο

Απολύμανση στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τηλεδιάσκεψη των συλλόγων εστίασης με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...