Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 5:13

Ένωση Αστυνομικών Πρέβεζας: Το ΄΄μηδέν” των εξαγγελιών ο αγαπημένος μας αριθμός

Το «ΜΗΔΕΝ» τείνει να γίνει ο αγαπημένος μας αριθμός και αυτό όταν έρθει η ώρα θα αποτυπωθεί.

Μηδέν από τον κ. Πρωθυπουργό στην Δ.Ε.Θ καθώς έκριναν πως ο πετσοκομμένος βασικός μισθός των Αστυνομικών από το 2010 και η αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης που έχει διαμορφωθεί δεκαετίες πριν, επαρκούν για τον Αστυνομικό να ανταπεξέλθει στο σημερινό υψηλό κόστος διαβίωσης, στις καταναλωτικές και στεγαστικές του ανάγκες.

Μηδέν όσον αφορά και την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας.

Εκεί που μας χρωστούσαν λοιπόν, μας πήραν και το βόδι! Μηδέν και στις έκτακτες μεταθέσεις. Κάποιοι έκριναν ότι δεν είναι αναγκαία η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των Δ.Α της Χώρας καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα που να την δικαιολογούν. Ίσως έλαβαν ως κριτήριο και τους παραπάνω «παχυλούς» μισθούς, με τους οποίους οι συνάδελφοί μας μπορούν να διαβιούν αξιοπρεπώς μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους για δεκαετίες, με το κόστος στέγασης να ανέρχεται στο 50% του μισθού!

Μήπως να καταργήσετε και το αντικειμενικό σύστημα μεταθέσεων και να συνεχίσετε με ρουσφετολογικές αποσπάσεις, όπως κάνετε τα τελευταία χρόνια;

Μήπως αύριο, μεθαύριο να προσλάβετε Ειδικούς Φρουρούς ή να δημιουργήσετε μία ακόμη αστυνομία που το προσωπικό της θα ενσωματωθεί για την κάλυψη των παραπάνω κενών οργανικών θέσεων;

Μήπως μετάθεση θα παίρνουν όσοι αξιοποιήσουν τα γνωστά παραθυράκια;

Μας στερείται την ελπίδα να αμειβόμαστε αξιοπρεπώς σύμφωνα με αυτά που προσφέρουμε, δεν θα επιτρέψουμε να στερήσετε σε χιλιάδες συναδέλφους μας και την ελπίδα της μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων τους, η οποία θα βελτιώσει την οικογενειακή και την υπηρεσιακή τους ζωή.

Για όλα τα παραπάνω, καλούμε την Π.Ο.ΑΣ.Υ να διαμηνύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, στην πολιτική και την φυσική ηγεσία την δυσαρέσκεια του συνόλου των Αστυνομικών η οποία και θα αποτυπωθεί αναλόγως.

Εμείς από την πλευρά μας και όσον αφορά την τοπική κοινωνία του Ν. Πρέβεζας, θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Ευάγγελος Μυλωνάς

Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλης Στέφος


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση – απάντηση σε ψευδείς καταγγελίες για αδέσποτα

Επόμενο Άρθρο

Όλες οι δράσεις του BE ACTIVE στον Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...