Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 6:43

Ένας λαμπερός γάμος στην Πρέβεζα – Παντρεύτηκε η κόρη του δικηγόρου Βασίλη Γιάπρου (βίντεο-φωτογραφίες)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν δύο υπέροχα παιδιά με το μυστήριο να γίνεται στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στην Πρέβεζα, χοροστατούντος ο σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου.

Το παρών έδωσαν εκατοντάδες καλεσμένοι, από την πολιτική, επιχειρηματική και νομική ζωή της πόλης και όχι μόνο.

Ο λόγος για το νεόνυμφο ζευγάρι τον Γιαννίκο Γιαννακό και την Αρετή Γιάπρου, που έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Ο γαμπρός περίμενε στην εκκλησία για αρκετή ώρα, ενώ η νύφη τηρώντας το έθιμο τον έκανε να περιμένει για 15 λεπτά περίπου. Λίγο μετά της μία έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γνωστό δικηγόρο Πρέβεζας Βασίλη Γιάπρο, ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό, φανερά συγκινημένος.

Ένα παρατεταμένο χειροκρότημα συνόδευσε το ζευγάρι μέχρι να κάνει την είσοδό του στον ιερό Ναό για να ξεκινήσει το μυστήριο.. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Βοϊλης και η Φαίη Παπακωνσταντίνου, φίλοι του ζευγαριού.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε μικρή δεξίωση στον προαύλιο της εκκλησία όπου εταιρία catering είχε αναλάβει να περιποιηθεί τους εκατοντάδες καλεσμένους.. Γιαννίκο και Αρετή να ζήσετε Ευτυχισμένοι γεμάτοι Υγεία, Αγάπη και καλούς απογόνους.

Το onprevezanews.gr βρέθηκε στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου και κατέγραψε στιγμές από το μυστήριο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Τρυφωνίδης – Νομός Πρέβεζας: Που πας ρε Καραμήτρο;

Επόμενο Άρθρο

1η Μάη – Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων ανέργων Πρέβεζας (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...