Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:59

«Ένας γιός» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η Κινηματογραφική Λέσχη πιστή στην προβολή ταινιών με κινηματογραφικό χαρακτήρα και αισθητική προβάλλει την Τετάρτη22Φεβρουαρίου 2023, 21:00το αριστουργηματικό φίλμ τουΤυνήσιου ΜεχντίΜπαρσάουι«Ένας γιός»,στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.Εισιτήριο 4 ευρώ για φοιτητές, 6 ευρώ γενική είσοδο, και δωρεάν είσοδο για μαθητές και ανέργους.

Λίγα λόγια για την ταινία:«Ένας γιός»

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη νότια Τυνησία, ένα ζευγάρι με τον γιο του πέφτει θύμα απαγωγής από μια ομάδα τρομοκρατών. Ο γιος τραυματίζεται σοβαρά και οι γονείς κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να βρουν δωρητή για μεταμόσχευση συκωτιού, μέχρι που ένα οικογενειακό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, θέτοντας σε κίνδυνο τον αγώνα τους.

Παραγωγή: ΧαμπίμπΑτία, Μαρκ Ίρμερ, Σαντάλ Φίσερ

Σκηνοθεσία: ΜεχντίΜπαρσαουί

Σενάριο:ΜεχντίΜπαρσαουί

Φωτογραφία:ΑντουάνΕμπερλέ

Μοντάζ: ΚαμίλΤουμπκίς

Μουσική:ΑμίνΜπουχαφά

Πρωταγωνιστούν: Σάμι Μπουατζίλα, Νάτζλα Μπεν Αμπνταλάχ, ΓουσέφΚεμίρι

Διάρκεια: 95 λεπτά

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας επιστρέφει δυναμικά μετά την  αναγκαία παύση των προβολών μας λόγω κορωνοϊού και ξεκινά να προβάλλει ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο, την πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας, τα έντονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η Κινηματογραφική Λέσχη ανανεώνεται, καινοτομεί, δρα και αλληλεπιδρά ως ζωντανός οργανισμός με φεστιβάλ και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας στα socialmedia καθώς και στο blog της για να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση.

Facebook:  @kileprevezas

Blogspot: kileprevezas.blogspot.com

Email: kileprevezas@gmail.com

Προηγούμενο Άρθρο

Κοσμάς Κοψάρης, Hable con ella, una película dirigida por Pedro Almodóvar, κριτική της ταινίας

Επόμενο Άρθρο

Τρελό Πανηγύρι με τον “Αποκριάτικο γάμο” του Καρναβαλικού Κομιτάτου-Σκόρπισε κέφι σε όλη την Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...