Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 12:51

Έναρξη για το Final Four του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλλεΐ (φωτογραφίες)

Στις 8 το πρωΐ δόθηκε η έναρξη του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος (Final Four) στην Πετοσφαίριση (κορίτσια-αγόρια), που φιλοξενείται στην Πρέβεζα από την Πέμπτη 19 έως και Παρασκευή 20 Μαΐου με συμμετοχές σχολείων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Πρέβεζας καλωσόρισε τις αποστολές των σχολείων  απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό.

”Με χαρά σας χαιρετίζω στην διοργάνωση της τελικής φάσης των Πανελληνίων σχολικών Πετοσφαίρισης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας-Κύπρου, σχολικού έτους 2021-2022.

Ύστερα από δύο χρόνια αποχής από τις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες λόγω της Πανδημίας η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Πρέβεζας, ανέλαβε τη φετινή οργάνωση της τελικής φάσης των αγώνων ενός πολύ σημαντικού Αθλητικού θεσμού των σχολείων  μας, ο οποίος συμβάλλει στην υλοποίηση του γενικότερου στόχου της εκπαίδευσης μας για την πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μας.

Στόχος του η διάπλαση σωστά σκεπτόμενων ατόμων με υψηλές αξίες και ιδανικά, ήθος και ακέραιο χαρακτήρα.

Παράλληλα δίδει την ευκαιρία στα παιδιά να αναδείξουν τις φυσικές τους ικανότητες και να γίνουν οι αυριανοί ενεργοί πρωταθλητές του τόπου τους, να νιώσουν τη χαρά του αγώνα και της νίκης, να αποδέχονται την ήττα με σεβασμό προς τον αντίπαλο, να έχουν αυτοέλεγχο, πειθαρχία.

Συγχαίρω, λοιπόν, όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους στους αγώνες και τους καλώ να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Με αθλητοπρέπεια, εντιμότητα και σεβασμό να αγωνιστούν ειρηνικά σας άξιοι συνεχιστές του Ευ αγωνίζεσθαι.

Οφείλω να συγχαρώ θερμά την οργανωτική επιτροπή, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την πολύτιμη προσφορά τους, τον Δήμο Πρέβεζας , την αντιπεριφέρεια Ηπείρου, καθώς και όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία αυτών των αγώνων.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και κυρρήσω την έναρξη των αγώνων.”

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Χρήστος Ματσίρας, ο οποίος αφού καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του όλα τα σχολεία που ήρθαν στην Πρέβεζα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή παραμονή στην πόλη μας.

Αμέσως μετά μαθήτρια από το Gramma School Λεμεσού Κύπρου, διάβασε τον όρκο του αθλητή, ενώ η έναρξη ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύπνο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος με αρμοδιότητα στους ΤΟΕΒ ο Αχιλλέας Γκούμας

Επόμενο Άρθρο

Στην Πατρούλα….

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...