Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, 0:04

Έκρηξη Χόχλα: Ο γνωστός Ποινικολόγος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέλαβε τις δύο οικογένειες

Ο γνωστός Πρεβεζάνος Ποινικολόγος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr και τις δυο οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο της Χόχλας.

Ήδη ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επικοινώνησε με τις δύο οικογένειες τις οποίες θα εκπροσωπήσει, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση που ήδη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Σίγουρα μιλάμε ότι δεν υπήρχαν οι απαραίτητες συνθήκες  και ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στην εργασία .Νομίζω είναι προς διερεύνηση το θέμα και άμεσα και με δική μας μέριμνα ως πολιτική αγωγή πλέον θα κινηθούμε προκειμένου να διαλευκάνουμε αυτή την υπόθεση.» τονίζει ο δικηγόρος των δύο οικογενειών με δηλώσεις του στο newspost.gr

Ο ίδιος θα βρίσκεται στην Πρέβεζα τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δηλώσει παράσταση υπεράσπισης των δύο οικογενειών και να πάρει στα χέρια του την δικογραφία της υπόθεσης.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είναι ένας από τους ανερχόμενους Ποινικολόγους της χώρας μας με τον ίδιο να έχει αναλάβει πολλές και σημαντικές υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Έκρηξη Πρέβεζα: Οι καταγγελίες της οικογένειας του 49χρονου νεκρού – Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το ατύχημα στο ίδιο σημείο το 2016

Επόμενο Άρθρο

Κατατακτήριες εξετάσεις Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...