Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 0:09

Έκρηξη Πρέβεζα: Οι καταγγελίες της οικογένειας του 49χρονου νεκρού – Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το ατύχημα στο ίδιο σημείο το 2016

Οι συγγενείς του καταγγέλλουν στο Newpost ότι σχεδόν καθημερινά γυρνούσε με τα μάτια του κατακόκκινα από την ηλεκτροκόλληση, χτυπημένος  ενώ για μάσκα προστασίας δεν φορούσε ποτέ.

Στις έξι το απόγευμα η οικογένεια συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 49χρονο, ο οποίος είναι ο ένας από τους δύο νεκρούς στην έκρηξη που έγινε την περασμένη Κυριακή σε μονάδα ιχθυοτροφείου στην Πρέβεζα.

Τραγικά πρόσωπα η σύζυγος και τα παιδιά του. Τραγική ειρωνεία την ημέρα που έγινε η φονική έκρηξη  η γυναίκα του 49χρονου είχε τα γενέθλια της. Οι συγγενείς του καταγγέλλουν στο Newpost ότι σχεδόν καθημερινά γυρνούσε με τα μάτια του κατακόκκινα από την ηλεκτροκόλληση, χτυπημένος  ενώ για μάσκα προστασίας δεν φορούσε ποτέ.

Όπως αναφέρει η κόρη του:

«Ρούχα… δεν είχανε τίποτα. Ήταν με το μεροκάματο. Αν δεν πήγαινε για δουλειά δεν έπαιρνε μεροκάματο. Γι’ αυτό και δούλευε επτά ημέρες την εβδομάδα  και τις Κυριακές .»

Αυτό που ζητούν είναι δικαίωση για τον άδικο χαμό του. Παρόμοιο ατύχημα είχε και το 2016. Τότε είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο  με σοβαρά εγκαύματα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το newpost είναι σκληρές και δείχνουν τα τραύματα που υπέστη τότε ο άτυχος εργάτης. Έξι χρόνια μετά μια διαρροή προκαλεί το δυστύχημα και χάνει τη ζωή του

«Να πληρώσει όποιος ευθύνεται»

Η κόρη του θύματος μιλώντας στο Newpost  είπε ότι ο πατέρας της έφυγε άδικα «Είχε ζητήσει άδεια δύο μήνες… την άδεια που δικαιούνταν από πέρυσι και τη φετινή και του είπαν ότι  θα του δώσουν το έναν μήνα που δικαιούται από πέρυσι και τον άλλο μήνα δεν θα τον πληρωνόταν. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη  με τη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων. Να πληρώσει όποιος ευθύνεται για τον χαμό του πατέρα μου.»

Η σύζυγος του 49χρονου προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια:

«Ο άντρας μου φοβόταν. Οι συνθήκες ήταν άθλιες. Ενώ υπήρχε διαρροή του λέγανε μπες μπες.. Φαινόταν ότι δεν θα έβγαινε ζωντανός. Φοβόταν ότι θα συμβεί κάτι κακό.Τα μάτια του ήταν πρησμένα και κόκκινα συνεχώς και του έβαζα συνέχεια κολλύριο. Δικαιοσύνη ζητώ για το χαμό του άντρα μου.»

Οι οικογένειες 2 νεκρών έχουν ορίσει ήδη δικηγόρο ενώ είχαν συλληφθεί και οι υπεύθυνοι της επιχείρησης  μετά την φονική έκρηξη .

Ο δικηγόρος τους Αλέξανδρος Παπαιωννίδης δήλωσε στο newpost:

«Σίγουρα μιλάμε ότι δεν υπήρχαν οι απαραίτητες συνθήκες  και ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στην εργασία .Νομίζω είναι προς διερεύνηση το θέμα και άμεσα και με δική μας μέριμνα ως πολιτική αγωγή πλέον θα κινηθούμε προκειμένου να διαλευκάνουμε αυτή την υπόθεση.»

Πηγή: newspost.gr / Τασούλας Παπανικολάου


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Οριστικό: Χωρίς μάσκες στα σχολεία, τι ισχύει με τις απουσίες λόγω κορονοϊού

Επόμενο Άρθρο

Έκρηξη Χόχλα: Ο γνωστός Ποινικολόγος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέλαβε τις δύο οικογένειες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...