Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:24

Έκλεισε το Deal για το Preveza Beach

Το onprevezanews.gr όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το ξενοδοχείο Preveza Beach πριν από λίγο καιρό είχαν επισκεφτεί υποψήφιοι αγοραστές, προκειμένου να το πάρουν και να του ξαναδώσουν την αίγλη, που είχε για πολλά χρόνια. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Το ρεπορτάζ λοιπόν συνεχίζεται και έχει ως εξής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr το ξενοδοχείο και συγκρότημα του PREVEZA BEACH  είναι έτοιμο να ενταχθεί σε μεγάλο Ξενοδοχειακό Όμιλο, που έχει στις τάξεις του ακόμη έξι μεγάλα ξενοδοχεία.

Μάλιστα ο Ξενοδοχειακός Όμιλος που έρχεται από το νησί των Φαιάκων είναι από τους μεγαλύτερους στην χώρα μας και είναι έτοιμος να εντάξει στις τάξεις του και το ”στολίδι” της Ηπείρου.

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος βλέποντας την ανάπτυξη της Πρέβεζας τα τελευταία δύο χρόνια, την επίσης μεγάλη ανάπτυξη του αεροδρομίου του Ακτίου και την σύνδεσή του με χώρες του εξωτερικού, άναψε το οριστικό πράσινο φως, προκειμένου το Preveza Beach να ανοίξει και πάλι τις πύλες του.

Το Preveza Beach είναι από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά καταλύματα της Ηπείρου, ενώ η τοποθεσία του και μόνο το κάνει να το έχουν χαρακτηρίσει πολλοί ως ”κόσμημα”, το οποίο πρέπει να ξεκινήσει και πάλι την λειτουργία του.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Πρέβεζα οι υπεύθυνοι του Ξενοδοχειακού Ομίλου, προκειμένου να δούνε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το ρεπορτάζ ωστόσο συνεχίζεται…

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές ΕΠΣ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ (Ποιοι μπαίνουν-ποιοι κόπηκαν)

Επόμενο Άρθρο

Εκλογές ΕΠΣ: Δήλωση του υποψηφίου προέδρου Ευθύμιου Παππά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...