Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 19:12

Φήμες ότι ήρθαν με ελικόπτερο αγοραστές για το Preveza Beach Hotel (βίντεο-φωτοgραφίες)

Στις 14.20 το μεσημέρι της Τρίτης προσγειώθηκε σε χωράφι ανάμεσα από το Preveza Beach και το Poseidon Beach Hotel, ένα ελικόπτερο, το οποίο κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών κατοίκων της περιοχής.

Άλλωστε δεν συμβαίνει και συχνά να προσγειώνεται ελικόπτερα λίγα μέτρα μακρυά από τα σπίτια και άλλα ξενοδοχεία, πόσο μάλλον αυτή την εποχή, που υπάρχει και ο περιορισμός μετακίνησης.Σύμφωνα με πληροφορίες από το ελικόπτερο κατέβηκαν 6 άτομα με επίσημη ενδυμασία, οι οποίοι μάλιστα προχώρησαν προς το κλειστό πλέον τα τελευταία χρόνια Preveza Beach Hotel.

Αμέσως από στόμα σε στόμα η είδηση είχε φτάσει σχεδόν σε ολόκληρη την περιοχή της Καστροσυκιάς και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες, περί πιθανών αγοραστών του ξενοδοχείου.

Η επίσκεψη των ”άγνωστων” επισκεπτών στο κλειστό ξενοδοχείο κράτησε μέχρι της 4 το μεσημέρι, όπου και επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο για την επιστροφή τους.

Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος μας έστειλε το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο μας είπε: ” Πάντως είναι ωραίο να βλέπεις ένα τέτοιο σκηνικό δίπλα στο σπίτι σου…αυτό δε το βλέπεις και κάθε μέρα”..

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα σελίδα της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Πάργας στο Facebook – Επισκεφθείτε την

Επόμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 18 παραβάσεις στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...