Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:31

Άτυχος ο ΠΑΣ Πρέβεζα γνώρισε την ήττα στα τελευταία λεπτά

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον Πανλευκάδιο στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ‘’Πλάτων Γληγόρης’’ με 1-0.

Αν και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ Πρέβεζα και στο 86ο λεπτό με τον Κόκκαλη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κώτση, έκαναν το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ημίχρονο η διοίκηση του Πανλευκάδιου τίμησε, δίνοντας αναμνηστικές πλακέτες τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, οι οποίοι αγωνίζονταν με τα χρώματα του Λευκαδίτικου συλλόγου την χρονιά 2016-2017, όταν ο Πανλευκάδιος είχε ανέβει στα σαλόνια της Γ’ εθνικής.

Πρόκειται για τους Βασίλης Τριάντο, Δημήτρη Κώτση και Βασίλης Τουλκερίδη, οι οποίοι παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από μέλη της διοίκησης του Πανλευκάδιου.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί Διαιτητή: Πάτσης, Παναγιώτου

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Κοντογιώργης Ιωαν., Τσούτσης (46ο Τερζία), Σουλιώτης, Νάστος, Κερασοβίτης, Κοντογιώργης Δ., Μπαλή, Μεϊντάνης (68ο Κούτσικος), Κόκκαλης (90ο Φιλίππου), Morales (79ο Θεοχάρης), Κουμπής.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Κώστας, Σιδέρης, Μπαρλαγιάννης, Πόποτας (66ο Κούτρας), Τουλκερίδης, Corentin, Ράμμος, Στρεμπάρι, Τριάντος, Βάλβης (88ο Τσόλκας).

Προηγούμενο Άρθρο

Η ”Θυσία” για την Πρέβεζα συνεχίζει το μαγικό της ταξίδι – Η ταινία των Μπάμπη Τσόκα – Απόστολου Τάσση (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας: Απίστευτη ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Κορίτσια από άλλον ΠΛΑΝΗΤΗ (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...