Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 6:48

Άνοιξε η αυλαία για το 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece στην Πρέβεζα (φωτογραφίες-βίντεο)

Με 11 συναρπαστικά παιχνίδια άνοιξε η αυλαία του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece που γίνεται στην Πρέβεζα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου με την συμμετοχή Ελληνικών, αλλά και ξένων ομάδων, σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο κανονικών διαστάσεων, δίπλα από το αλιευτικό καταφύγιο της πόλης.Το τουρνουά βαθμολογούμενο από την FIBA, συγκέντρωσε τα βλέμματα αρκετών Πρεβεζάνων που βρέθηκαν έξω από το ανοικτό γήπεδο, προκειμένου να δουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει σύμφωνα με τους διοργανωτές η συμμετοχή τεσσάρων ομάδων ΑΜΕΑ που θα αγωνιστούν με τα αναπηρικά αμαξίδια το βράδυ της Τετάρτης 25/8 με την Πρέβεζα να αναμένεται να γράψει ιστορία, λόγω της συμμετοχής κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.

Την πρώτη ημέρα το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος που κήρυξε και την έναρξη του τουρνουά, ο υποψήφιος για την προεδρεία της Ε.Ο.Κ. Άγγελος Παπανικολάου, οι αντιδήμαρχοι Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης, Νίκος Παγγές και Γρηγόρης Κουμπής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, μέλη της διοίκησης του Σ.Κ Νικόπολη και πλήθος κόσμου.

Το δικό του στίγμα έδωσε στην διοργάνωση και ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ο οποίος βρίσκεται στην Πρέβεζα για δεύτερη φορά.

Κατά την διάρκεια της έναρξης από τον δήμαρχο, ο ίδιος ζήτησε από τους διοργανωτές η Πρέβεζα να είναι ένας από τους σταθμούς του τουρνουά και το 2022, για να εισπράξει την θετική απάντηση από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τηρήθηκαν πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού όλοι όσοι συμμετείχαν θα έπρεπε να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και απαραιτήτως rapid test 24 ωρών.

Δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Προηγούμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα “ταξιδεύει” στο US OPEN της Αμερικής με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Επόμενο Άρθρο

Απίστευτη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο US Open – Κέρδισε με 2-0 την Μεξικανή Renata Zarazua

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...