Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 16:17

Άννα Γκορόγια υποψήφια ”Ανάπτυξη Τώρα” – Δυνατή γυναικεία παρουσία για τον Δήμο Πρέβεζας

Με πολλές αλλαγές και το ψηφοδέλτιο της ”Ανάπτυξης Τώρα” στις εκλογές του Οκτωβρίου για τον Δήμο Πρέβεζας με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργο Νίτσα να ζητά την ψήφο εμπιστοσύνη των Πρεβεζάνων.

Ο Γιώργος Νίτσας προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή σε πρόσωπα σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2019, ενώ διαφορές υπάρχουν και στις γυναικείες παρουσίες.

Μια από αυτές είναι και της Άννας Γκορόγια, μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας και με δυναμική παρουσία στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.

Η κα Γκορόγια μάλιστα είναι εκλεγμένη και ως σύνεδρος στο ΠΑΣΟΚ, όπου κατάλαβε στην πρώτη θέση των γυναικών στο νομό Πρέβεζας.

Έχει διατελέσει γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίου, συμμετέχοντας στα δρώμενα της περιοχής.

Η Άννα Γκορόγια όπως η ίδια έχει δηλώσει δηλώσει πολλές φορές και στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, έχει αγάπη για την Πρέβεζα και τους ανθρώπους της κάτι που θέλει να συνεχίσει να κάνει και με την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο.

Για να γίνει αυτό η κα Γκορόγια ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό της από τους Πρεβεζάνους δημότες.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου η Άννα Γκορόγια εκτός από συνεργάτης του Γιώργου Νίτσα συμμετέχει και στο δημοτικό ψηφοδέλτιο ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Προηγούμενο Άρθρο

Προτάσεις για την οικονομική ανάπτυξη του δήμου Πρέβεζας – Γράφει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της ”Ανάπτυξης Τώρα” Πηνελόπης Αθανασίου

Επόμενο Άρθρο

Μεσίστιες οι σημαίες στο εργοστάσιο της Foppen για τον θάνατο του ιδρυτή της εταιρίας Jan Foppen Sr.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...