Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 21:40

Άκαρπη η πρώτη γενική συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα παρουσία του δημάρχου Πρέβεζας (video)

Παρουσία του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα, το απόγευμα της Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο, ωστόσο η συνάντηση μελών της διοίκησης και φίλων της ομάδας δεν έφερε κανένα απολύτως αποτέλεσμα και έτσι θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη αρχές Ιουλίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Σπύρος Ρεκατσίνας μίλησε για την χρονιά που πέρασε και τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του συλλόγου, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά.

”Δυο τρία άτομα έτρεχαν από το συμβούλιο και έκαναν τα πάντα στην ομάδα, αφήνοντας τις δουλειές τους, τα σπίτια τους. Μία ομάδα χρειάζεται ανθρώπους να αφιερώσουν πολλές ώρες” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: ”ο σύλλογος πρέπει να έχει ακαδημίες. Μέχρι σήμερα η ομάδα έφτιαχνε ακαδημίες και στο τέλος καταλήγαμε να βοηθούμε τους ιδιώτες και ο ΠΑΣ να μένει χωρίς ακαδημίες”.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, ο οποίος μίλησε για τα έργα που έγιναν, αλλά και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί με ποσό που φτάνει στο σύνολο το 1 εκατομμύριο ευρώ.

”Αλλάξαμε πέρυσι τον χλοοτάπητα, προχωράμε στην ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου, την αλλαγή των καθισμάτων και ολοκληρώνουμε σύντομα και το κλειστό κάτω από τις κερκίδες με επόμενο βήμα την δημιουργία και σκεπαστής κερκίδας” είπε ο κ. Γεωργάκος και συνέχισε: ”όλοι πρέπει να βοηθήσουμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας και εύχομαι να βρει γρήγορα τον δρόμο της και να πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο ταμίας του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιάννης Μπάμπαλης μίλησε για τα οικονομικά του συλλόγου, αναφερόμενος αναλυτικά στα έσοδα και τα έξοδα, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν χρωστά πουθενά χρήματα και όποιος αποφασίσει να πάρει τον ΠΑΣ θα ξέρει ότι δεν χρωστάμε τίποτα.

”Περάσαμε δύσκολα και έπρεπε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όπως ενοίκια παικτών, διατροφές και άλλα, παρόλα αυτά καταφέραμε και ολοκληρώσαμε τον χρόνο με τον ΠΑΣ να είναι καθαρός” είπε χαρακτηριστικά.

Παρών στην γενική συνέλευση του ΠΑΣ και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπόκιας, ο οποίος αν και εκτός από τα διοικητικά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο βοηθάει οικονομικά την ομάδα, όπως ανέφερε και ο Σπύρος Ρεκατσίνας.

Ο Γιώργος Μπόκιας ζήτησε ορισμένες διευκρινίσεις από τους διοικούντες όπως αν τα μέλη της διοίκησης αποχωρήσουν ομαδικά από τον σύλλογο, πόσα δελτία παικτών έχει στην κατοχή του ο ΠΑΣ Πρέβεζα και αν έστω και τώρα ορισμένα από τα μέλη σκέφτονται να παραμείνουν στα διοικητικά έστω και από άλλο πόστο.

Ο Σπύρος Ρεκατσίνας ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει άλλο στα διοικητικά, ωστόσο θα συνεχίσει να βοηθάει τον ΠΑΣ και από την μορφή χορηγιών.

”Σκέφτομαι να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου και επιπλέον η φύση της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει πλέον να έχω ελεύθερο χρόνο για να μπορέσω να ασχοληθώ ενεργά όπως κάνω τα τελευταία 4 χρόνια” κατέληξε.

Όσον αφορά τον Ντίνο Τσόκο, από την θέση του γενικού αρχηγού, ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από τα διοικητικά, λέγοντας παρόλα αυτά ότι και αυτός θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα της καρδιάς του, όπως έκανε πάντα.

Ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣ Πρέβεζα Θωμάς Πεπόνης, λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει με τα διοικητικά της ομάδας, καθώς η γραφειοκρατία που απαιτείται είναι τεράστια και ο χρόνος του είναι περιορισμένος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

” Μέχρι τέλος του μήνα αναλαμβάνω την ένταξη του ΠΑΣ Πρέβεζας εκ νέου στο Αθλητικό Μητρώο όπως απαιτείται, προκειμένου η νέα διοίκηση να βρει μια ομάδα έτοιμη να αγωνιστεί στην κατηγορία”.

Η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε με τον Σπύρο Ρεκατσίνα να δηλώνει ότι έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών με διάφορους ανθρώπους που ίσως αναλάβουν τα ινία του συλλόγου, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρει θετική ανταπόκριση με τους παρευρισκόμενους να επαναλαμβάνουν την συνέλευση αρχές Ιουλίου.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κάλεσμα Εθελοντών Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2023

Επόμενο Άρθρο

ΑΡ.Π.Η.: Τα μαζεύουν όλα … οι καπιτα-ληστές

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...