Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:34

Άγιο είχαν ο προπονητής και 4 ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πάργας μετά από τροχαίο

Άγιο είχε τόσο ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας Αλέκο Βάσι όσο και 4 ποδοσφαιριστές της ομάδας,, οι οποίοι κατευθυνόμενοι για προπόνηση στο γήπεδο του Μεσοποτάμου, είχαν ατύχημα με τα Ι.Χ, ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο σύλλογος στο προφίλ του στο Facebook, τονίζοντας για ακόμη μία φορά την επιτακτική ανάγκη ολοκλήρωσης των εργασιών στο γήπεδο του συλλόγου που είναι στην Πάργα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Λίγο πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Μεσοποτάμου, συνέβη ένα γεγονός, που κατά τύχη δεν εξελίχθηκε σε μοιραίο. Λίγο πριν το χωριό και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, και των καιρικών συνθηκών ,ο προπονητής μας Αλέκος Βάσι είχε σοβαρότατο ατύχημα του οποίου οι συνέπειες φαίνονται στις φωτογραφίες. Στη συνέχεια πίσω ακριβώς και ενώ αρκετά αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει, διερχόταν όχημα στο οποίο επέβαιναν 4 αθλητές μας. Για τους ίδιους λόγους το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παραλίγο δε θρηνήσαμε θύματα. Τα παιδιά σώθηκαν από τύχη, αφού η παρακείμενη βλάστηση συγκράτησε το όχημα. Κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε ποτέ αν μετά από τόσα χρόνια οι τοπικοί φορείς είχαν μεριμνήσει ως όφειλαν, να έχουν έτοιμο το γήπεδό μας. Αν καθημερινά αποφεύγαμε μετακινήσεις στο Μεσοπόταμο στη Μαζαρακιά και το Μαργαριτι. Κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ το αρχαιότερο σωματείο της κατηγορίας, η ομάδα ενός εκ των τουριστικότερων περιοχών της Ελλάδας, τόσα χρόνια να μην έχει γήπεδο. Αν αυτή τη στιγμή θρηνούσαμε, ΠΟΙΟΣ θα ήταν ο ηθικός αυτουργός; Ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη; Σήμερα η τύχη ήταν μαζί μας. ΑΥΡΙΟ; Ως πότε; Καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ελπίζουμε το γεγονός να σας ταρακουνήσει. Πιστεύουμε οτι τουλάχιστον θα ενεργοποιήσει την ευαισθησία σας. Χορτάσαμε τόσα χρόνια από λόγια. Ακόμα περιμένουμε τις πράξεις και τις υποσχέσεις σας. Κύριοι πλέον τίθεστε προ των ευθυνών σας. Τα ψέματα τέλειωσαν. Γήπεδο εδώ και τώρα. Είμαστε το μοναδικό σωματείο στη χώρα που δεν έχει γήπεδο. Θέλετε και σεις να γραφτείτε στην ιστορία ως καιροσκόποι; Σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αν θρηνούσαμε, αιτία θα ήταν η μετακίνηση. Απλά ντροπή. Αναλάβετε τώρα τις ευθύνες σας. Πλέον δεν είναι παράκληση. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Είστε όλοι σας υπόλογοι.

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: Βολτάροντας στην πόλη!

Επόμενο Άρθρο

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ: Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης για το Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...